League of Legends Ban Yeme Nedeni #kilit vurabilirmisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
arkadaşlar script ile 3 tane hesap actım 2 si ban yedi 1 halen aktif şimdi kendimce mantıklı sebebden ban yemenın nedenini söylemek istiyorum.
2 hesabımla hero alıp hero iadesi yaptım ve yaptıgım an 5 10dk sonra ban yedim ama diger hesabımla hiçbir şekilde iade yapmadgım ve halen aktif.
büyük ihtimal ban yemeelrın en büyük sebeblerinden biriside bu olabilir inanmayan denemek isteyen ardakaşlar var ise bir denemesini isterim eger cidden sizdede böyle bir şey oluyorsa kesin tanıya varabilriz.

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Bir deniyeceğim ama öyle denk gelmiştir diye düşünüyorum pek mantıklı değil

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
İlginçmiş. Ama bana sorarsan onunla bir alakası yoktur. Fazla report yemişsindir. Artık riot bu hile olaylarına çok dikkat edip, üzerine çok düşüyor. Afları yok. Anında maçlarınız izlenip 1 günde bile sınırsız ban yiyebilirsiniz.

⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
İlginçmiş. Ama bana sorarsan onunla bir alakası yoktur. Fazla report yemişsindir. Artık riot bu hile olaylarına çok dikkat edip, üzerine çok düşüyor. Afları yok. Anında maçlarınız izlenip 1 günde bile sınırsız ban yiyebilirsiniz.
dostum ozaman diger hesabım nıye ban yemedı dıger hesabım ılede mutlaka report yemısımdır 3 hesap ılede aynı performans sergıledım bence büyük katkısı var.

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Alakası yok dostum çok düşündün mü konuyu açarken :D

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
dostum oyun artık cok fazla ustune gıdıyor hılenın normaldır

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
dostum ozaman diger hesabım nıye ban yemedı dıger hesabım ılede mutlaka report yemısımdır 3 hesap ılede aynı performans sergıledım bence büyük katkısı var.

abi yakında onda da ban yersin diye düşüyorum ozaman :) şunu yapabilirsin. Evade i kapayıp sadece kendin el ile dodge yapabilirsin.Ben önceden öyle yapardım . Evade aktifti ama kapalıydı.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Okudum zaten knk sende keşke biraz mantığını çalıştırsan dediğin şeyin olabileceğine mantığın el verdi mi ?

⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ben burda sadece extra ban risknini artıracak etkenden bahsettım belırtıgım gıbı kendımce dıye kendı fıkrımı neyse saglık olsun yetkili arkdaşlar konuya kilit vuraabılırmı rıca etsem
#kilit

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bu arada gerçekten olabilir yaklaşık 1 hafta hileyi kullandım ve dün gece iade yaptım bu sabah baktığımda hesap ban yemişti

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
report yediğiniz için ve skin hilesi zoom hilesi açtığın için kardeşim veya bunların hiçbiri değilse eğer şansınıza bağlı hocam

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Script kullanıp sağlam çıkan çar görmedim daha tabi belki scnin kalitesinede bağlı olabilir bu.

⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bu arada gerçekten olabilir yaklaşık 1 hafta hileyi kullandım ve dün gece iade yaptım bu sabah baktığımda hesap ban yemişti
adamlara sadece fıkrımı soyleedım olabıclk bır seyı tamamen yorum kasmak ıcın okadar cok kısi varkı dırek konuya kılıt atılmasını ıstedım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...