challanger config en iyisi knk mainin olan şampiypnu değiştirmeyi dene istersenArkadaşlar Merhabalar ben lee sin mainim hileyide yeni kullanmaya başladım ama challenger config olsun vs lee sin için insec atma olayı farklı bazen saçmalayabiliyor öneri configlerinizi bekliyorum dediğim gibi genelde lee sin oynuyorum
pentasharpa bak bence reklam olmasın ama önerı yanı ban sebebı deıldır umarımArkadaşlar Merhabalar ben lee sin mainim hileyide yeni kullanmaya başladım ama challenger config olsun vs lee sin için insec atma olayı farklı bazen saçmalayabiliyor öneri configlerinizi bekliyorum dediğim gibi genelde lee sin oynuyorum
Lee Sinde biraz zor kankam ama gerçekten iyi buldunmu bana da söyle bende lee sin mainim normaldeArkadaşlar Merhabalar ben lee sin mainim hileyide yeni kullanmaya başladım ama challenger config olsun vs lee sin için insec atma olayı farklı bazen saçmalayabiliyor öneri configlerinizi bekliyorum dediğim gibi genelde lee sin oynuyorum
en denedim abartı reis saçma hareketler yapıyorkanka en iyi config challenger diğerini denemedim ama istersen onu dene bir