League of legends config öneri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar Merhabalar ben lee sin mainim hileyide yeni kullanmaya başladım ama challenger config olsun vs lee sin için insec atma olayı farklı bazen saçmalayabiliyor öneri configlerinizi bekliyorum dediğim gibi genelde lee sin oynuyorum
challanger config en iyisi knk mainin olan şampiypnu değiştirmeyi dene istersen

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
lee sin için challanger config çok iyi arkadaşımda oynuyor lee sin sen yanlış nişeyler yapmışsındır ayarlarla falan oynamışsındır

Üye
4 HİZMET YILI
insec için sc kullanmana gerek yok bence ban riskini almaya değmez. Onun yerine farene makro kurarak çok uçuk şeyler yapabilirsin biraz pratikle alışırsın.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar Merhabalar ben lee sin mainim hileyide yeni kullanmaya başladım ama challenger config olsun vs lee sin için insec atma olayı farklı bazen saçmalayabiliyor öneri configlerinizi bekliyorum dediğim gibi genelde lee sin oynuyorum
pentasharpa bak bence reklam olmasın ama önerı yanı ban sebebı deıldır umarım

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
LPReborn challanger config. kullanıyorum, öneriyorum. Bu config ile LPReborn WSReborndan çok daha iyi oluyor bence

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Kankacım wsrebornmu kullanıyorsun lsreborn mu? WSReborn kullanıyorsun Adc Main adlı arkadaşın confiğini öneriyorum LSReborn ise challanger config tercih ediyorum

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Lee Sinde biraz zor kankam ama gerçekten iyi buldunmu bana da söyle bende lee sin mainim normalde

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Cha config iyidir onun haricinde ADC Main hocamın configde süper tavsiye edilir.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
challenger configi uygulama içersinden mi yüklüyoruz.

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Lee Sin, Kata, Zed düşük eloda sizi scriptle yukarıya çıkarabilir ama sc işi değil bence o tür çarlar. Her zaman en güzel seçeneği yapamayabiliyorlar.
Twitch, Kogmaw gibi herolara yönelmeni öneririm kanka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...