hocam milete göre oynama kendi iyi oldun alanda çarlara bak ben bütüm layin lerde oynadım en iyi oldum yer jg ve artık orda oynuyorum main çar shaco saylas master yilol de en çok kullanılan karakter hangisi ben de ona göre bi karakter bulip bununla hep oynamayı düşünüyom.
eğer scriptle oynayacaksan viktor oynamanı tavsiye ederim eğer script ile oynamak istemiyorsan benım tercih ettiğim ve bir zamanlar çok oynadığım Katarinayı deneyebilirsin.lol de en çok kullanılan karakter hangisi ben de ona göre bi karakter bulip bununla hep oynamayı düşünüyom.
![]()
En iyi karakter diye bişey yok dostum her maça göre hero alman lazım tek bir heroya odaklanmalol de en çok kullanılan karakter hangisi ben de ona göre bi karakter bulip bununla hep oynamayı düşünüyom.
![]()
Counterleri gelince ne yapacaksin yani böyle ezbere oynamak saçma.master yi / garen / kayn / warwick
Kendimi rahat hissettiğim karakterler bunlar kantırı geldiğinde başka tarafa kayıorum zaten oda geldiğinde kule altı tek yemediğim sürece sıkıntı yokEn iyi karakter diye bişey yok dostum her maça göre hero alman lazım tek bir heroya odaklanma
Post automatically merged:
Counterleri gelince ne yapacaksin yani böyle ezbere oynamak saçma.
Oyunda öyle bozuk çarlar var ki kuleyi bırak base tanklıyorlarKendimi rahat hissettiğim karakterler bunlar kantırı geldiğinde başka tarafa kayıorum zaten oda geldiğinde kule altı tek yemediğim sürece sıkıntı yok![]()
biliyorum kankam zatende en rahat hangisindeysen oda senin için en iyisi oluyor zaten benim için en iyileri bunlarOyunda öyle bozuk çarlar var ki kuleyi bırak base tanklıyorlardr mundo gibi nasus gibi
Tabi zaten bisey demedim her heroyu bilmek gerek main konusunda haklisinbiliyorum kankam zatende en rahat hangisindeysen oda senin için en iyisi oluyor zaten benim için en iyileri bunlar
bence yasuo ama siz bilirsinizlol de en çok kullanılan karakter hangisi ben de ona göre bi karakter bulip bununla hep oynamayı düşünüyom.