League of Legends da kasınca takıma bu gücü nasıl dağıtabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
League of Legends da kasınca takıma bu gücü nasıl dağıtabilirim? bilen varmı ya oyuna nerdeyse her el güzel başlıyom kassadin oynamam dışında rengarda falan 10/2 başlıyom yada kalistada ama takım feedliyor ya nexustan çeviriyoruz yada kaybediyoruz gücü nasıl dağıtacağımı bilen varmı?

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Bana sorarsan roam atarak mid oynuyorsan jung objektif görevlerde yardım ederek ve en önemlisi oyun takibi , zaten öne geçirmiş olursun bunları yaparak ben mesela bc oynadığımda mide 3-4 kez roam deniyorum 2 kill aldırırsam mid öne geçiyor zaten otomatik olarak

Onaylı Üye
Ödüller
4
Sosyal
4 HİZMET YILI
Jungle san ve kasmışsan eğer killeri 1v9 atacak karakter oynamıorsan salmalısın j4 falan oynuyorsan salmalısın ben oynarken saldığımda genellikle kazanıyoruz

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
canını azaltıp salabilirsin takımdaki düşük oyuncuyu

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Roam önemli

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
mid oynuyor isen lane i kazandıktan sonra roam oynamaya bak gözün her zaman haritada olsun adamların canında olsun jumg oynuyorsan hızlı gank atmalara bak özellikle bot

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
En güçlü sensen tf de canları azaltıp killeri takımına salabilirsin.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Hangi çar oynuyorsan ona göre roam atacaksın aşırı kasıldıysan kill salabilirsin ama potansiyeli olanlara salacaksın ki taşısınlar seninle birlikte

20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Oyun takibi çok önemli, özellikle sc ile oynuyorsan ilk olarak rakip ormanın nerede olduğunu az çok biliyorsundur. Lane'de önde durumdaysan ilk olarak kendi ormancın ile birlikte karşı ormancıyı oyundan düşürebilirsiniz. Onun haricinde çok geride olan lanelere roam atıp üst üste adamları kesip onları da oyundan düşürebilirsiniz. Böylelikle karşısındakiler de biraz rahat etmiş olurlar. Pick ekranında ezbere karakterler almak yerine genelde karşıdakiler ctleyebilecek karakterleri almanız da çok önemli.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
aldığın leadi illaki roamla dağıtmak zorunda değilsin swap atmayı deneyebilirsin düşük eloda isen objektiflere yönelip takıma shutcall verip yonlendirme yapmalısın

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Öncelikle killleri takımına bırakmanda fayda var erken oyunda çok öne geçtiysen kendi laneini domine ettikten sonra diğer lanelere roam atabilirsin bu sayede takımını öne geçirebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kill salarsan bence herkes için daha iyi olur

Uzman Üye
3 HİZMET YILI
You have to call everyone to go together to eat the big goals. Call on people to hit around you when you are in good health to take advantage snowball. Emphasis again: focus on eating the big goals, not too focused on killing and prolonging the match time.

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
diğer lanelere yardım et. karşı ormanı dön. kill sal arkadaşlarına. arkadaşların oynamayı bilmiyorsa yapacak pek bişey yok.

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kendi laneni kazandığın zaman diğer laneler roam atıp o gücü herkese dağıtp winlersin maçları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...