Onaylı Üye
knk oyunda öyle bu çar şundan daha güçlü diye bir olay yok hasarlar çeşit lerine ayrılıyor brust hasar fln istiyorsan nasus ala kalista al sürekli hasar istiyosan master yi al öyle
kata gp samira bide eğer stack kasabilirsen nasusen fazla hasarı olan şampiyonu bulamıyorum 150 tane karakter içerisinden arama biraz zor oluyor.
Katarina,Vayne,Veigar,MasterYİ,Twitch, bu tarz herolar oyuna önde başlar zaten tabii veigarın stack kasma olayı var favorimi sorucak olursan Katarina ve Vayne derim. aslında önemli olan hasar değil iyi oynamak, tabii iyi oynuyorsan hasarda önemli olur senin için.en fazla hasarı olan şampiyonu bulamıyorum 150 tane karakter içerisinden arama biraz zor oluyor.
Gerçek hasar vuran tüm herolaren fazla hasarı olan şampiyonu bulamıyorum 150 tane karakter içerisinden arama biraz zor oluyor.
en fazla hasarı olan şampiyonu bulamıyorum 150 tane karakter içerisinden arama biraz zor oluyor.disi
Fidıl bence anlık hasarı çoken fazla hasarı olan şampiyonu bulamıyorum 150 tane karakter içerisinden arama biraz zor oluyor.