League Of Legends FPS Arttırma Garanti !

FPS'iniz arttı mı ve konu işinize yaradı mı ?

• Kullanılan toplam oy
    14
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
NOT: ANKETE KATILMAYI UNUTMAYIN !
Herkese selam, bildiğim üzere lol de yeni güncellemeden sonra bayağı bir FPS düşüşü yaşadık. (Özellikle PC'si kötü olanlar) Bende bu konu hakkında başladım araştırmaya... Değerli arkadaşlarım, size 2 tür anladım şekli sunucam 1.'si yazılı. 2.'si videolu artık hangisini tercih ederseniz, size kalmış.
YAZILI ANLATIM
Öncelikle oyunun tüm seslerini kapatıyoruz.
Oyuncu Nicklerini Görünmez hale getiriyoruz.
"Oyun içi" ekran çözünürlüğünü 1024x768'e alıyoruz. Masaüstünde'ki tüm uygulamaları,dosyaları 1 klasör oluşturup içine atıyoruz (Ani FPS düşmemesi için)
Arkada çalışan çerez programları kapatıyoruz.
Oyun içi ayarlar bölümünden, çözünürlük ayarlarını "EN DÜŞÜK"e alıyoruz.
%Temp ve Prefetch adlı klasörlerin içini temizliyoruz. Prefetch dosya konumu "C:\Windows\Prefetch"
CCLeaner ile tarama yapıyoruz.
Advanced SystemCare 10 indiriyoruz(Ani FPS Düşmemesi için ve ram yeme sorununu çözmek için)

İsteğe bağlı "Razer Cortex" kurabilirsiniz.
Yazılı anlatım bu kadardı. Videolu anlatımda bunların hepsini anlatmadım bu yüzden yazılı anlatımada bakmanızda fayda var :)
VİDEOLU ANLATIM
Arkadaşlar konu tamamen bana aittir. Hiç bir yerden alıntı vs. yapılmamıştır. Eğer konuyu yararlı bulduysanız ve 1 arkaşımında olsa rahatça Lol oynamasını sağlayabilmişsem ne mutlu bana :)
Bu arada ben bu ayarları yapmadan önce 30 FPS'in üstüne çıkmıyordum. Zaten videoda bilgisayarımın özelliklerini gösterdim :)

Son düzenleme:
▶ Legendary ◀
Ultra Üye
Sosyal
10 HİZMET YILI
başka oyunlardada fps arttırıyormu?

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Her şeyi yapıyorum düzelmiyor diyosanız (özellikle leptop kullanıcıları) büyük ihtimal ısınmadandır. (Ben ilk 30 dk kasmadan far cry 4 oynuyorum 30 dk dan sonra ısınmaya başlayınca yüksek ayarda oynadağım oyunu düşük de bile oynayamaz hale geliyorum.)
Yani ısınma problemine dikkat edin :) soğutucu almayı düşünüyorum tavsiye ederim...

Not:Kasanızı/leptop unuzun içini temizlemeyi de ihmal etmeyin..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...