Onaylı Üye
herşeyi denedim olmadı çözümü olan varmı veya bulan yardım ederse sevinirim
Arka Planda 3.parti yazılımı çalıştığı için FPS sorunu yaşaman normal en aza düşürmek için çizgileri kapatmanı öneririm ekstra yapabileceğin bir şey yok.herşeyi denedim olmadı çözümü olan varmı veya bulan yardım ederse sevinirim
kanka genelde bunu yaşayanlar dikey eşitleme kenar yumuşatma açık unutyor veya uygulama ekran kartı ayarı bozuk oluyor onlara baa
ekran kartı patates ise fps ''sorunu'' yaşaman normal değil mi ? fps drop gibi mi veya sadece fps mi düşükPost automatically merged:
benim ekran kartı patates eski baya başka çözümü varmı
ekran kartı patates ise fps ''sorunu'' yaşaman normal değil mi ? fps drop gibi mi veya sadece fps mi
Arka Planda 3.parti yazılımı çalıştığı için FPS sorunu yaşaman normal en aza düşürmek için çizgileri kapatmanı öneririm ekstra yapabileceğin bir şey yok.herşeyi denedim olmadı çözümü olan varmı veya bulan yardım ederse sevinirim
o fps artırma vidoları pcin ağzına ediyo knkinternette fps arttırmak için bi ton video bulabilirsin. genelde nvidia ayarları gibi ufak şeyler baya etkiliyor fps olaylarını. araştırmanı tavsiye ederim.
sende haklısın knk ekran kartı baya eskiArka Planda 3.parti yazılımı çalıştığı için FPS sorunu yaşaman normal en aza düşürmek için çizgileri kapatmanı öneririm ekstra yapabileceğin bir şey yok.
dostum benim nvidia ayarları yok işte sorun orda wqehasohdasaçma sapan 3. parti yazılımlardan vesaire bahsetmiyorum. genel olarak nvidia ayarları, windowsun sunduğu performans ayarları gibi ayarlar baya yardımcı olmuştu bana.