Çözüldü league of legends fps sorunu yaşıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
herşeyi denedim olmadı çözümü olan varmı veya bulan yardım ederse sevinirim

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kanka genelde bunu yaşayanlar dikey eşitleme kenar yumuşatma açık unutyor veya uygulama ekran kartı ayarı bozuk oluyor onlara bak

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
herşeyi denedim olmadı çözümü olan varmı veya bulan yardım ederse sevinirim
Arka Planda 3.parti yazılımı çalıştığı için FPS sorunu yaşaman normal en aza düşürmek için çizgileri kapatmanı öneririm ekstra yapabileceğin bir şey yok.

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
internette fps arttırmak için bi ton video bulabilirsin. genelde nvidia ayarları gibi ufak şeyler baya etkiliyor fps olaylarını. araştırmanı tavsiye ederim.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
internette fps arttırmak için bi ton video bulabilirsin. genelde nvidia ayarları gibi ufak şeyler baya etkiliyor fps olaylarını. araştırmanı tavsiye ederim.
o fps artırma vidoları pcin ağzına ediyo knk
Post automatically merged:

Arka Planda 3.parti yazılımı çalıştığı için FPS sorunu yaşaman normal en aza düşürmek için çizgileri kapatmanı öneririm ekstra yapabileceğin bir şey yok.
sende haklısın knk ekran kartı baya eski

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
saçma sapan 3. parti yazılımlardan vesaire bahsetmiyorum. genel olarak nvidia ayarları, windowsun sunduğu performans ayarları gibi ayarlar baya yardımcı olmuştu bana.

Üye
3 HİZMET YILI
Oyun içi grafikleri düşürmeyi deneyebilirsin, ekstra olarak ekran kartın nvidia ise nvidia denetim masasından görüntüyü performans moduna alabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...