League of legends giremeyen arkadaşlara bilgilendirme. LazySharp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
çok sağol bu sorun yüzüne bilgisayarı kıracaktım

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Dostum önceden o ayarı değiştirmek gerekiyor ondan ben syndrada beyaz ekran aldığım için onu kapatmıştım ve beyaz ekran düzeltmişti anca öyle confige yazılıyor hiç girmemesiyle alakası yok bence.
Dostum BogaRipper dosyasını C den çıkar Tekrar download ettir Drawing all çıkmıyor Autolol dosyası boş çıkıyor bir kere oyuna giriş yapılıp güncellemesi gerekiyor başka türlü autolol boş gösteriyor ondan dolayı dedim Denedim ben BogaRipper dosyasını masaüstüne attım xproject ile UIden injectledim download etti config autolol dosyasında hiçbirşey yoktu antrenman moduna girdim oyundan attı sonra tekrar baktım Drawing all çıktı o açıdan söyledim Bende oldu yani Yardımcı olmak adına söyledim Sizde çıkmıyorsa Configi Discord yardımıyla Atabilirim sıkıntı yok yapamayan olursa Yardımcı oluruz Aileyiz burada sonuçta
Post automatically merged:

kardeş bana da yardımcı olur musunuz yapamadım da
BKM BRK#4277 ekle dostum Discord adresimi yardımcı olayım hemen

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
hile çalışıyor arkadaşlar autolols dosyasını değişmenşiz yeteerli olacaktır forumdan bu dosyaya ulaşabilirsiniz

hacking center
Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kardeş 50 yorum yap olursun onaylı üye ol yorum yap
Post automatically merged:

çok sağol bu sorun yüzüne bilgisayarı kıracaktım

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
ya kardeşim bir şey bilmiyorsun. hotfix diye bir şey var gidip dosya konumuna atınca hile çalışıyor. yok hileye update gelmeden çalışmaz falan hile çalışıyor sadece yeni client geldi diye minik bir update lazım onu atmadanda çalıştırabilirsin hotfixle.

uiy corona
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Bu yüzden uyarı yemiştim başka konuya bununla ilgili yazdığım için çok teşekkürler ama bir sorum olacak çizgileri kapattığımız vakit ne oluyor ?

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
sağol dostum ben de bunu çözmeye çalışıyordum <3 like

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...