Onaylı Üye
Dostum 50 mesaj üstü ve 2 günlük üye olman gerekiyor.Post automatically merged:
bana yardım edin lol hilesinde yükle diyorum fakat olmuyor
Dostum 50 mesaj üstü ve 2 günlük üye olman gerekiyor.Post automatically merged:
Dostum BogaRipper dosyasını C den çıkar Tekrar download ettir Drawing all çıkmıyor Autolol dosyası boş çıkıyor bir kere oyuna giriş yapılıp güncellemesi gerekiyor başka türlü autolol boş gösteriyor ondan dolayı dedim Denedim ben BogaRipper dosyasını masaüstüne attım xproject ile UIden injectledim download etti config autolol dosyasında hiçbirşey yoktu antrenman moduna girdim oyundan attı sonra tekrar baktım Drawing all çıktı o açıdan söyledim Bende oldu yani Yardımcı olmak adına söyledim Sizde çıkmıyorsa Configi Discord yardımıyla Atabilirim sıkıntı yok yapamayan olursa Yardımcı oluruz Aileyiz burada sonuçtaDostum önceden o ayarı değiştirmek gerekiyor ondan ben syndrada beyaz ekran aldığım için onu kapatmıştım ve beyaz ekran düzeltmişti anca öyle confige yazılıyor hiç girmemesiyle alakası yok bence.
BKM BRK#4277 ekle dostum Discord adresimi yardımcı olayım hemenkardeş bana da yardımcı olur musunuz yapamadım da
Peki dostum oyun içindeki cizgiler gözükücekmi ?Benim söylediğim maddeleri yaparsanız sorunsuz oynarsınız dostum ben oynuyorum kesinlikle bi sıkıntı yaşamadım ama oyun içerisinde f5 basmayın çizgiler açılır ve oyundan atar
Eğer yaparsan gözükmücek ama çok önemli değil zaten.Peki dostum oyun içindeki cizgiler gözükücekmi ?
Gözükmeyecek dostum F5 yani çizgileri açıp kapatma tuşu F5 basarsan oyun tekrar kapanırPeki dostum oyun içindeki cizgiler gözükücekmi ?
kardeş 50 yorum yap olursun onaylı üye ol yorum yapPost automatically merged:
Post automatically merged:
Bana yardım edin kaç senedir üyeyim fakat onaylı üye nasıl olucam.Lol de hileye yükle yazıyorum fakat gelmiyor
çok sağol bu sorun yüzüne bilgisayarı kıracaktım![]()
BAZEN SPACE TUŞU COMBO YAPMIYOR NEDEN KAYNAKLANIYOR BİLGİN VARMI DİSCORD LİNKİNİ PAYLAŞSAN BANA AUTO CONFİNG ATARMISIN SENİN ?Gözükmeyecek dostum F5 yani çizgileri açıp kapatma tuşu F5 basarsan oyun tekrar kapanır
sağol dostum ben de bunu çözmeye çalışıyordum <3 likeKardeşim oyundan atma sebebi çizgiler çizgileri kapanmanız gerekiyor oyundan atmaması için bunun içinde bu adımları yapmanız gerekiyor yaparsanız sorunsuz giriş yapabileceksiniz
1- C:\BogaRipper\config'e girin. 2- AutoLoLs.ini dosyasını açın. 3- Ctrl + F'e basın ardından Drawing all(F5)=True yazın. 4- Oradaki True'yu False yapıp kaydedin ve oyuna girin Oyundan atma sorunu kalkacaktır ama oyun içerisinde Sakın ola f5 basmayın yoksa oyundan atacaktır İyi günler dilerim
bunu ogrendıgım ıyı oldu bende merak edıyordumDostum 50 mesaj üstü ve 2 günlük üye olman gerekiyor.