League of legends giremeyen arkadaşlara bilgilendirme. LazySharp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atlasım Ol Gel Dünya Güzelim
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bilgi için çok teşekür ederim kardeşim <3

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Beyler rica etsem birisi bana AutoLoLs dosyasını atabilir mi ya da içindeki metinlerin tamamını ?

Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Kardeşim oyundan atma sebebi çizgiler çizgileri kapanmanız gerekiyor oyundan atmaması için bunun içinde bu adımları yapmanız gerekiyor yaparsanız sorunsuz giriş yapabileceksiniz
1- C:\BogaRipper\config'e girin. 2- AutoLoLs.ini dosyasını açın. 3- Ctrl + F'e basın ardından Drawing all(F5)=True yazın. 4- Oradaki True'yu False yapıp kaydedin ve oyuna girin Oyundan atma sorunu kalkacaktır ama oyun içerisinde Sakın ola f5 basmayın yoksa oyundan atacaktır İyi günler dilerim
AutoLoLs.ini dosyası içersinde Drawing all(F5)=True diye yazılı bir şey yok dostum
Post automatically merged:

AutoLoLs.ini dosyası içersinde Drawing all(F5)=True diye yazılı bir şey yok dostum
Beyler güncel hotflix var ise atın yada direk hazır config var ise

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Bilgilendirme için teşekkür ederim ama ben bu olayla ilgili çok fazla konu gördüm :)

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Kardeşim oyundan atma sebebi çizgiler çizgileri kapanmanız gerekiyor oyundan atmaması için bunun içinde bu adımları yapmanız gerekiyor yaparsanız sorunsuz giriş yapabileceksiniz
1- C:\BogaRipper\config'e girin. 2- AutoLoLs.ini dosyasını açın. 3- Ctrl + F'e basın ardından Drawing all(F5)=True yazın. 4- Oradaki True'yu False yapıp kaydedin ve oyuna girin Oyundan atma sorunu kalkacaktır ama oyun içerisinde Sakın ola f5 basmayın yoksa oyundan atacaktır İyi günler dilerim
EYw kral

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
working here
Post automatically merged:

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
programı ve lol yönetici çalıştırınca giriş yaptım bende uğraştım çok ama oldu sonunda :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Çok teşekkür ederim bilgi için, arkadaşımın sorununu bu bilgi sayesinde çözdük.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...