AZALTIYORUM STRESTİ
Uzman Üye
çalışmıyor halâ ikinci dıtt sesinden sonra crash veriyor
Çalışmıyor değil. Kendi sorununuz bu. Çoğu kişiye denettirdim + olarak video koydum herkeste çalışıyor. Yapacağım bir şey yok maalesef.çalışmıyor halâ ikinci dıtt sesinden sonra crash veriyor
sence neyden kaynaklı olabilirÇalışmıyor değil. Kendi sorununuz bu. Çoğu kişiye denettirdim + olarak video koydum herkeste çalışıyor. Yapacağım bir şey yok maalesef.
bende işe yaramadı hayla hile ve oyun kapanıyorHala hotflix ile çalışıyor.
Sorunsuz çalışmakta. 2 maç attım. Sorun yok.bende işe yaramadı hayla hile ve oyun kapanıyor
Konuda ne işe yaradığı belirtili.Hotfix ne demek fazla bilgim yok ne işe yarıyor
Hocam ben hotflix yaptım DX9 yaptım yinede oyundan atıyor herşeyi istediğiniz gibide yaptım?Konuda ne işe yaradığı belirtili.
Bilemiyorum maalesef. Konuda gördüğün üzere çalışıyor. 2 maçta attım bunun üzerine herhangi bir oyundan atma vesaire olmadı benim açımdan.Hocam ben hotflix yaptım DX9 yaptım yinede oyundan atıyor herşeyi istediğiniz gibide yaptım?
Hocam anlıyorum zaten bazılarında çalışmış bazılarında çalışmamış son birşey soracağım güncelleme ne zaman gelir bilirmiydiniz?Bilemiyorum maalesef. Konuda gördüğün üzere çalışıyor. 2 maçta attım bunun üzerine herhangi bir oyundan atma vesaire olmadı benim açımdan.
Edit:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapTekrar denedim çalışıyormu diye sorunsuz çalışmakta.
Saolun düzelttim hotflix ile çok sağolunBilemiyorum maalesef. Konuda gördüğün üzere çalışıyor. 2 maçta attım bunun üzerine herhangi bir oyundan atma vesaire olmadı benim açımdan.
Edit:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapTekrar denedim çalışıyormu diye sorunsuz çalışmakta.
l nasıl düzelttin benide atıyorHocam anlıyorum zaten bazılarında çalışmış bazılarında çalışmamış son birşey soracağım güncelleme ne zaman gelir bilirmiydiniz?
Post automatically merged:
Saolun düzelttim hotflix ile çok sağolun
Kanka sadece hotflix i doğru yapmamışımnasu
l nasıl düzelttin benide atıyor