Bana yaz özelden yapayımteam viewer versem sen yaparmısın TwT#1116 DİSCORD
her şeyi yaptım fakat oyundan atıyor girdiğim gibiBan riski var dimi, hızlı ban konusunda
kanka yan çarda sc ile oynuyorum demek istediğim yan cardan cıktıgım da oyun dosayalırını değiştirmi maın hesapta hilesis oynasamda ban yerımıyım ?Main hesabına hiç bir script enjectleme bence. Ban yiyince pişman olursun. Hotfix ban riskini arttırıyor ama kesin banlatıyor diyemeyiz. Ama normal script kullanmanın da ban riski olduğunu unutma.
Başkan oyuna girdiğimde sol atta January 7 yazıyor yanı dunun oyunu ama ginede atıyor oyundanadımları doğru şekilde yaptıgınızdan emin olun çalışıyor denendi
lazysharpda denendi mi hocamadımları doğru şekilde yaptıgınızdan emin olun çalışıyor denendi
denendi bizat kendim denedim az önce maçtan cıktım yapamayan arkadaşlar veya çalışmıyor diyen arkadaşlar bana özelden teamwiwer atsınlar yardımcı olmaya calısırımlazysharpda denendi mi hocam
bide dün yok ondan önceki günün hotfixi varmı ?denendi bizat kendim denedim az önce maçtan cıktım
hocam ilk olarak clientiaçıyoruz hesabımıza giriyoruz ondan sonra hotfixi game dosyasına atıyoruz işlem bu kadar değil mi aynen böyle yaptım fakat aynı hata maça girdiğim gibi yeniden bağlana atıyordenendi bizat kendim denedim az önce maçtan cıktım
diğer hile çalışıyordu ama dostum bende neden bu çalışmasın ki ayrımcılık yapmazlar diye umut ediyorumsanmıyorum windows 7 kaldı mı bu devirde windows 10 a geçmeni tavsiye ederim
dostum senınki win 7 mi 10 muçalışmıyor usta bende aynısını yaptım harfiyen