yine aynı mantık maç kaybedersen 0 lp olup dia1 75 lp ye geri düşüyorsunben masterdan düşme yok diye biliyorum
yine aynı mantık maç kaybedersen 0 lp olup dia1 75 lp ye geri düşüyorsunben masterdan düşme yok diye biliyorum
kanka demir elo felaket bi yer direkt kumar takımın oynamayı bilmiyo karşı snowball oluyo dümdüz kaybedion baya komik lighahahahaha abi ben hala neden demir elodayım sc de kullanıyorum![]()
fazla 30 lvl hesabın varsa öneririm legit oynayınca oyun bilgin azsa gene kaybedebiliyosun zevki kökleyip alıyorum benher el hile bende giriyorum bu işe
ana hesaba bir sıkıntı oluyormukanka demir elo felaket bi yer direkt kumar takımın oynamayı bilmiyo karşı snowball oluyo dümdüz kaybedion baya komik lig
Post automatically merged:
fazla 30 lvl hesabın varsa öneririm legit oynayınca oyun bilgin azsa gene kaybedebiliyosun zevki kökleyip alıyorum ben
farklı hesaplardan kullanırsan her hangi bir sıkıntı olmaz ana hesabına lol hwıd ban atmıyo yaklaşık 5 farklı hesabım ban yedi,ana hesabında açacaksanda baya güvendiğin bi hile olsun legit oyna undetected olsun veya gelecek bir ban dalgasında ban yemeyeceğine güvendiğin bir hile olsunana hesaba bir sıkıntı oluyormu
damn wrtfBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu yararlı olur sana
damndamndamndamndamn wrtf