Windows 10 İşletim Sistemi | Yararları / Zararları Hakkında Bilgi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Öncelikle Herkeze Merhaba Arkadaşlar.
Başlıktanda Gördündüğü Gibi Windows 10 İşletim Sistemi Hakkında Bilgiye İhtiyacım Var
Uzun Bir Süreden Beri Bilgisayrımda Win10 x64 Bit Kullanmaktayım Ve Oyunlarda Ciddi Şekilde FPS Düşüşü Oldu
En Büyük Örneği Aktif Olarak Oynadığım League Of Legends.
FPS Değerlerine Şöyle Örnek Vermem Gerekirse :

Win8 Zamanı Yüksek Ayarları 120 - 144 FPS Arası Alırken
Win10 Geçiş Yapınca Düşük Ayarlar 40 - 60 FPS Arası Alıyorum

Bu Yaklaşık Win10 Geçince 1 Hafta Sonra Oldu Denemediğim Yol Kalmadı Bir Türlü Çözemedim Sorunu
İşletim Sistemindemi Sorun Var Benim Sistemdemi Bir Sorun Var Diye Merak Ediyorum
Bugunden İtibarende Win10 dan Vazgeçicem
Forumdaki Arkadaşın Bilgileri Lazım

Win10 Eksileri Artıları Nelerdir Bilgisi Olan Cevaplarsa Sevinirim
Sağlıcakla.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bir çok windows sürünümü deneyen biri olarak windows 8 en iyisi dostum 10 da kasma oluyuyor 7 de eskidi 8e geçmelisin bence

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Bendede aynı sorun var

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
win7 best ama eski de kaldı :D

Onaylı Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
sitemin belli ki düşük win 10 orta seviye sisteme ihtiyaç duyuyor arkaplanda çalışan uygulamalar metro uygulamaları vs ben de denedim sonuç seninkiyle aynı :d

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
yazılımsal olarak bir problem yaşadığını düşünüyorum temiz bir kurulum yaptın mı ? sürücülerini elinle yükledin mi ? en önemlisi sürücülerin windows 10 destekliyor mu ?

Onaylı Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
yani klasik bir kullanıcıysan win7i ntlite ile kırpıp bilgisayarını en verimli şekilde kullanabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
yazılımsal olarak bir problem yaşadığını düşünüyorum temiz bir kurulum yaptın mı ? sürücülerini elinle yükledin mi ? en önemlisi sürücülerin windows 10 destekliyor mu ?

Sürücülerimin Hepsini Elle Sağlam Bir Şekilde Kurdum
Sistem Özelliklerim Wİn 10 Destekliyor Ama Sorunu Algılayamadım.
Post automatically merged:

bir çok windows sürünümü deneyen biri olarak windows 8 en iyisi dostum 10 da kasma oluyuyor 7 de eskidi 8e geçmelisin bence

Win10 Dan Tekrar Win8 Veya Win7 Ye Çekersem Bir Sorun Yaşarmıyım Sistemde Sonuçta Eskide Kaldı İşletim Sistemleri ?

yani klasik bir kullanıcıysan win7i ntlite ile kırpıp bilgisayarını en verimli şekilde kullanabilirsin

win7i ntlite ile nasıl kırpabilirim birde win7 eskide kalmadımı sorun çıkarırmı hocam .

Tekrardan Temiz Bir Kurulummu Yapayım ?

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
hiç bir sıkıntı yaşamazsın dostum çok geçiş yaptım :)

Üye
6 HİZMET YILI
eksi artı bu tartışılır ben windows 8 i windows 10 a yukselttim diyorsun hocam ben onu tavsiye etmiyorum en iyisi temiz kurulum bilmiyorum belkide öyle yapmıssın ama tavsiyem bu şekilde ve ayrıca windows 10 da oyun modu var bu cok yararlı 10-15 tl ye lisans bulabilirsin ***** yapıp güncellemeleri de kapatmazsın diyecek cok şey var bu konu hakkında önerilerim bunlar

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Sürücülerimin Hepsini Elle Sağlam Bir Şekilde Kurdum
Sistem Özelliklerim Wİn 10 Destekliyor Ama Sorunu Algılayamadım.

Win10 Dan Tekrar Win8 Veya Win7 Ye Çekersem Bir Sorun Yaşarmıyım Sistemde Sonuçta Eskide Kaldı İşletim Sistemleri ?

win7i ntlite ile nasıl kırpabilirim birde win7 eskide kalmadımı sorun çıkarırmı hocam .

Temiz bir windows 10 Home kurmanı öneririm o zaman sorun hala devam ederse eski sisteme dönmelisin donanımsal olarak win 10 için hazır değil sanırım pc . Temiz bir windows 10 home bulmalısın çünkü piyasada ***** adı altında çok dandik windowslar var

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
anlık droplar haricinded güzel işletim sistemi güncel tüm uygulamalar çalışıyor bu bi avantaj

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
eksi artı bu tartışılır ben windows 8 i windows 10 a yukselttim diyorsun hocam ben onu tavsiye etmiyorum en iyisi temiz kurulum bilmiyorum belkide öyle yapmıssın ama tavsiyem bu şekilde ve ayrıca windows 10 da oyun modu var bu cok yararlı 10-15 tl ye lisans bulabilirsin ***** yapıp güncellemeleri de kapatmazsın diyecek cok şey var bu konu hakkında önerilerim bunlar

Anladım Hocam Teşekkürler.

Onaylı Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
@VavienS 2 yıldır win7i güncellemesiz antivirüssüz kullanıyorum sadece oyun ve dizi izlemek için kullanıyorum bilgisayarı ve hiçbir sorun yaşamadım nasıl bir kullanıcı olduğunu bilmediğim için kesin bir şey söyleyemeyeceğim :')

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
hiç bir sıkıntı yaşamazsın dostum çok geçiş yaptım :)

Teşekkürler Hocam Yanıtınız İçin. Deneyeceğim

@VavienS 2 yıldır win7i güncellemesiz antivirüssüz kullanıyorum sadece oyun ve dizi izlemek için kullanıyorum bilgisayarı ve hiçbir sorun yaşamadım nasıl bir kullanıcı olduğunu bilmediğim için kesin bir şey söyleyemeyeceğim :')

Hocam Sistemi Sadece Oyun Ve Yayın Açmak İçin Kullanıyorum Sadece Sistemimde Oyunlar Ve Streamlabs Yüklü Başka Birşey İçin Kullanmıyorum Ama Anlayamadım FPS Düşüşlerini Her Oyunda Belli Ediyor Kendini Yayın Açamaz Oldum Artık.

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Başlangıç düğmesini ve ardından Ayarlar'ı seç. Ayarlar bölümünde, Sistem > Hakkında yı seçim alt kısımda windows 10 hangi sürümde oldugunu söylermisin.Yani şu kısım.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

En saglam sürümü bu 1909 sürümünü indirip kurmalısın

Onaylı Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Hocam Sistemi Sadece Oyun Ve Yayın Açmak İçin Kullanıyorum Sadece Sistemimde Oyunlar Ve Streamlabs Yüklü Başka Birşey İçin Kullanmıyorum Ama Anlayamadım FPS Düşüşlerini Her Oyunda Belli Ediyor Kendini Yayın Açamaz Oldum Artık.
eğer yayın için kullanıyorsan win7 pek işlevsel değil yayıncılık için malesef

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
anlık droplar haricinded güzel işletim sistemi güncel tüm uygulamalar çalışıyor bu bi avantaj

Oyunlarda Çok Fazla ANLIK Drop Var Buda Benim Çok Canımı Sıkıyor..

eğer yayın için kullanıyorsan win7 pek işlevsel değil yayıncılık için malesef
[/QUOTE]

Sadece Oyun İÇİN Tavsiye Edermisiniz Hocam. Sırf Oyun Ve Dizi Film Spotify vb.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...