hileyi oyuna girdikten sonra enter tuşu ile aktif ettiğimde bazen atıyor bazen atmıyor ve her attığında ekran donuyor kendine gelmiyor oyuna girdiğimde adam 3 4 level fark atıyor ve oyun zatne baştan bitiyor inanın bu durumdan soğudum nasıl çözebilirim bu durumu?
hileyi oyuna girdikten sonra enter tuşu ile aktif ettiğimde bazen atıyor bazen atmıyor ve her attığında ekran donuyor kendine gelmiyor oyuna girdiğimde adam 3 4 level fark atıyor ve oyun zatne baştan bitiyor inanın bu durumdan soğudum nasıl çözebilirim bu durumu?
Knkm temp klasorunu %temp% yazarak girebilirsin oradaki silinebil8r herseyi kalici olarak sil ve oyundaki hileyi default sekilde tekrar kur belki duzeleblr
ikten sonra enter tuşu ile aktif ettiğimde bazen atıyor bazen atmıyor ve her attığında ekran donuyor kendine gelmiyor oyuna girdiğimde adam 3 4 level fark atıyor ve oyun zatne baştan bitiyor inanın bu du
sistem özelliklerin kötü mü ? veya config sil düz default hile ayarıyla gir oyuna bir kaç kez o zaman çözülebilir sorun temp, %temp, Prefetch, Recent klasörlerini temizlemeyi deneyebilirsin.
sistem özelliklerim iyi temp dosyasını daha önce sildim i7 11.nesil işlemcim 32 gb ram var windows ile alakalıda olabilir ama genellikle bu sorunu yaşayan çok kişi var sanırım