League of Legends Level Kasma Botu Hata

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Forumda şu linkte paylaşılan level kasma botunu denemek istedim (https://memoryhackers.org/konular/league-of-legends-level-kasma-botu-nisan-2022.141593/). Bot üyeliğe giriş yapıp lobi kuruyor ve oyun bulunca kabul edip oyuna giriyor, fakat oyuna girdikten sonra tekrar lobi kurup oyun aramaya çalışıyor. Bu yüzden oyun açılınca char hiç hareket etmiyor ve afk cezası yiyiorum. Bu sorunu nasıl çözerim? Veya sizde bu sıkıntı var mı?

Adsız.png

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Forumda şu linkte paylaşılan level kasma botunu denemek istedim (https://memoryhackers.org/konular/league-of-legends-level-kasma-botu-nisan-2022.141593/). Bot üyeliğe giriş yapıp lobi kuruyor ve oyun bulunca kabul edip oyuna giriyor, fakat oyuna girdikten sonra tekrar lobi kurup oyun aramaya çalışıyor. Bu yüzden oyun açılınca char hiç hareket etmiyor ve afk cezası yiyiorum. Bu sorunu nasıl çözerim? Veya sizde bu sıkıntı var mı?

Ekli dosyayı görüntüle 75514
aram da lobi kuruyorsun botların en düşük levelinde kurmalısın edit kısmından ayarlara bakman lazım

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI

Ekli dosyayı görüntüle 75514
knk hile olsa bile anında ban yersn

Dert Var Gelir Geçer R25 Var Deler Geçer
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Aramda çalışmıyor botlara karşı kur

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
konuyu hortlatıyorum ama lolü çalıştırıyor mu? bu level botu yoksa

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Dostum aram lobisi sorun yaratıyor olabilir normal giriş seviye botlar kur hem ban riski de çok az olur çünkü senle beraber oynayan 4 kişi de genelde bot oluyor :D

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
outdated kaldığı için düzgün çalışmaması normal ve ban atma ihtimali çok yüksek. kasmak istiyorsan paralı satın almalısın ücretsizler işini görmez

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Dostum aram lobisi sorun yaratıyor olabilir normal giriş seviye botlar kur hem ban riski de çok az olur çünkü senle beraber oynayan 4 kişi de genelde bot oluyor :D
aga char hiçbir item almıyor, arada sırada ayarlar kısmını açıyor oyunun sonra kapatamıyorda, ve bir kaç ölüşten sonra üst kolidor kulesinin orada ileri geri hareket yapyıor, afk cezası yiyiorum bu yüzden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...