League of Legends: Hwei Sanatın Nefesi

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
tarih postlarını ve hikaye postlarını cok begeniyorum bu da cok iyi olmuş

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
  1. Uzak Mesafe Saldırıları: Hwei, yetenek setinin çoğunu uzak mesafeden rakiplerine büyü hasarı vermek üzerine odaklar. Bu, düşmanlara karşı güvenli bir mesafeden saldırabilme yeteneği sağlar.
  2. Patlayıcı Hasar: Hwei'ın yetenekleri, özellikle doğru kullanıldığında yüksek patlayıcı hasara sahiptir. Birleştirildiğinde, birden fazla düşmanı etkileyebilir ve takım savaşlarında önemli bir etki yaratabilir.
  3. Sabit Hareketlilik: Hwei'ın hareketliliği sınırlıdır. Yetenekleri genellikle sabit bir konumda kullanılır, bu nedenle doğru konumlandırma ve harita bilgisi Hwei oyuncuları için önemlidir.
  4. Çok Amaçlı Yetenek Seti: Hwei'ın yetenek seti, tek hedefli hasarın yanı sıra alan etkili hasar ve kontrol yeteneklerini de içerir. Bu, çeşitli durumlara uygun bir şekilde oynamasını sağlar.
  5. Mana Yönetimi: Hwei, mana kaynaklı bir şampiyondur, bu nedenle oyuncuların mana yönetimine dikkat etmeleri önemlidir. İyi bir mana yönetimi, uzun vadeli etkili saldırılar için kritiktir.
Hwei, doğru ellerde çok etkili bir şampiyon olabilir, ancak sabit pozisyon alması ve hareketliliğinin sınırlı olması zorluklar yaratabilir. Oyun tarzınızı ve stratejinizi buna göre ayarlamak, Hwei ile başarılı olmanın anahtarıdır.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
pek iç açıcı değil eskiden çok daha iyi karakterler çıkardı aatrox vs. açıklamada yaptılar aslında kitleye göre karakter çıkarıyoruzda ne bileyim son zamanlarda çıkan karakterlere pek ısınamıyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
skillere harcanan mana çok fazla bence biraz düşürmeleri gerek ama baya skilli olduğu için yapmış olabilirler.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Oynayana çok op ama karışık bir çar olduğunu düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
çok karışık bir çar ama güçlenince yok ediyor

Banlı Üye
Sosyal