Yani adamlar da bu işin piarında aslında, izleyicileri scye merak salıyor kuramayınca bırakıyor Zekanz da ilgi çekmek için elinden geleni yapıyor.Lole hwıd ban gelme sebebının % 90 ı aptal youtuberlar.... sureklı '' sc ye karsı oynadım'' , yok '' Karsıma sc geldı darmaduman ettım'' , '' Scripttler 2 vs 2 cagırdı'' .... o aptal zekanzmıdır nedır az reklamını yapmadı bu sclerın
Bu hesapta kesinlikle hile kullanılmadı sistemde ise Script Ban yazıyor neden olduğunu bilmiyorum tek açıklaması HWID ban olabilir diye düşündüm.gerceklık payı ne kadar ? acıkcası benım ınanmadım
dosyaların acık kalmıs olabılır mı sahsen bende kullandım 1 seneden fazladır dıger hesapalarada gırıyorum ama dedıgın seyle karısılasmadım suana kadarBu hesapta kesinlikle hile kullanılmadı sistemde ise Script Ban yazıyor neden olduğunu bilmiyorum tek açıklaması HWID ban olabilir diye düşündüm.
alakası yokdosyaların acık kalmıs olabılır mı sahsen bende kullandım 1 seneden fazladır dıger hesapalarada gırıyorum ama dedıgın seyle karısılasmadım suana kadar
Mainim olduğu için titizlikle yaklaşıyordum, açık kalma veyahut C: de bulunma ihtimali yok.dosyaların acık kalmıs olabılır mı sahsen bende kullandım 1 seneden fazladır dıger hesapalarada gırıyorum ama dedıgın seyle karısılasmadım suana kadar
zatenn hile artık çalışmıyor sorun yokböyle bir şey olabilir mi gerçekten ?
sahsım adına 2 seneye yakın lazzy ve wınds kullandım ve senmın dedıgınm gıbı bır sorun yasamadımyurtdışındaki forumlarda da şuan tek konuşulan bu . herkese hwid atmaya başlamış öncelikle herkese geçmiş olsun
Dostum anlatmaya çalıştığım şey benim ana hesapta sc açmamam zaten. Olay benim yan hesaplarda sc ile oynamış olup ban yemem. Ancak sonrasında hiç bir şekilde hile kullanmadığım ana hesabımın ban yemesimain hesaplarla sc açılması çok saçma geliyordu zaten
şuan içime kurt düşürdün girip kontrol edicem .dDostum anlatmaya çalıştığım şey benim ana hesapta sc açmamam zaten. Olay benim yan hesaplarda sc ile oynamış olup ban yemem. Ancak sonrasında hiç bir şekilde hile kullanmadığım ana hesabımın ban yemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?