Onaylı Üye
yeni hesap ta lol kasmak oldukça zor ne kadar iyi oynarsak oynayalım taktiğiniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
anladım çok teşekkürler bilginiz için dikkat edeceğim sizin rankınız nedir?şimdi genelde takım arkadaşların çok kötü oynar ama sen bir şekilde öne geçersin ve taşıyamazsın çünkü 5 kişiye karşı bir hata da götürüyorlar. Böyle olunca elo hell dediğimiz şey oluyor ve riot seni kötü oyuncu kategorisine sokuyor. Sana kötü oyuncuları veriyor. Ne yapmalıyız? öne geçtiğinde taşıyabileceğin herolar alman lazım. Genelde sup veya jg oyuna büyük etki yaratır. Bir kere kaybettiğinde oyun girme. Kazandığında 2 hakkın var girersin yine bozgun alırsan yine girme. Yani kazandığında oyun atmaya devam et. Kartopu etkisi denilen şey budur.
özellikle katarina gibi herolar datakımlaşmak çok önemli mükemmel olsan bile 1v5 yine alamazsın kordine olmak lazım
script kullanmıyorum ama dediklerini uyglicamAslında oyununda yanına verilen oyuncular çok önemli bir etken.Bu insanlar yeteri kadar oyuna hakim değil ise ne yaparsan yap takım oyununu sağlayamayıp kaybediyorsun.
Dakikanın 40 olduğu ve 5 kişinin bir araya gelmediği çok oyun kaybettim.Script kullanıyorsan tavsiyem bir pre bulup bottan taşımanız.
Onun haricinde orman oynayarak oyunu yönlendirip kazanabilirsin.
Ayrıyeten oyunda kaybeden koridor olduğunda hakaret etmemeni de öneririm.Çoğu oyuncu bu hakaretler yüzünden oynamayı tamamen bırakabiliyor, defalarca yaşandı.
bi tık üzdü ama haklısın xdYanlış anlamada iyi oynasan zaten atlarsın.
nie öle diosun ki çocuğa aybYanlış anlamada iyi oynasan zaten atlarsın.