bgx tamamen rage, evadesi falan daha iyi saniyorum.bgx sitedekinden ek ne sunuyor? farklı esktra özellik var mı?
bgx 30 dolar oldu türkler kullanılmasın diye istek üzerine ud kalması için fiyatı yükselttiler pentasharp harici şuan piyasada ucuz sc yokbgx kesinlikle 20 dolar paraya en iyisi o
i am a pubg player i dont know about this. sorry dudearaştırdım heryeri gezdim aklımda bir tablo oluşturdum ama aklımda çok soru işaretleri var yan hesaplarımda kullanıp zevkine oynamak ve arkadaşlarımı boostlamak istiyorum ancak kendime alternatif bir script bulamadım sitedeki için mesaj kasıp kullanmam sizce doğru olurmu sık sık ban yemek hoşuma gitmez ban yedirtmiceğini düşünüyorum ama sizinde fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler hayırlı bayramlar
paran varsa bgx mükemmel suan icin bencedearaştırdım heryeri gezdim aklımda bir tablo oluşturdum ama aklımda çok soru işaretleri var yan hesaplarımda kullanıp zevkine oynamak ve arkadaşlarımı boostlamak istiyorum ancak kendime alternatif bir script bulamadım sitedeki için mesaj kasıp kullanmam sizce doğru olurmu sık sık ban yemek hoşuma gitmez ban yedirtmiceğini düşünüyorum ama sizinde fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler hayırlı bayramlar
Tabikide sıkıntı olmaz ama çokda belli etmememk lazmaraştırdım heryeri gezdim aklımda bir tablo oluşturdum ama aklımda çok soru işaretleri var yan hesaplarımda kullanıp zevkine oynamak ve arkadaşlarımı boostlamak istiyorum ancak kendime alternatif bir script bulamadım sitedeki için mesaj kasıp kullanmam sizce doğru olurmu sık sık ban yemek hoşuma gitmez ban yedirtmiceğini düşünüyorum ama sizinde fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler hayırlı bayramlar
her script ta ban yeme ihtimalin var önemli olan abartmamanaraştırdım heryeri gezdim aklımda bir tablo oluşturdum ama aklımda çok soru işaretleri var yan hesaplarımda kullanıp zevkine oynamak ve arkadaşlarımı boostlamak istiyorum ancak kendime alternatif bir script bulamadım sitedeki için mesaj kasıp kullanmam sizce doğru olurmu sık sık ban yemek hoşuma gitmez ban yedirtmiceğini düşünüyorum ama sizinde fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler hayırlı bayramlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?