League Of Legends İçin En İyi Fiyat Performans Scripti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
paralı hile kullanıcaksan kesinlikle hangarı öneririm diğer sc lere göre hem ucuz hem udt 3 ay kullandım ve hesabım ban yemedi

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
ben sitedeki hileyi nasıl kullanabilirim bir indirme linki göremedim yeni uyeyim acaba ondan mı

Discord : SergeN
Uzman Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
araştırma içindeyim inş bulabiliriz.

Üye
2 HİZMET YILI
Ücretli scriptler ban yemiyor diye bir şey yok.Bu scriptle 3 aydır ban yemedim(sc insan üstü değil.Evadesi çok iyi olmadığı için ban yemiyoruz).Ücretli sc aldım aylık 500 tl 3 haftada ban.Ban yememdeki sebep hilenin algılanması değil.Mükemmel skill attığı ve evadesi muhteşem olduğu için reporttan ban yedim.Ücretli sc alıcaksan evadeyi kısman lazım.Skill tutturması zor heroları almaman lazım.Hemen nasıl bu kadar skıll atıyosun diye repliyolar.
evet gerçekten çok belli oluyor scnin karşısında oynarken, bir keresinde karşımıza ezreal gelmişti adamı makinenin oynadığı o kadar belliydi ki skill kaçırmıyordu ezreal gibi bir champla
Post automatically merged:

tavsiyeniz için teşekkürler burdaki scyi kullanıcam ama mesaj sınırını aşana kadar bi ücretli sc almayı düşünüyorum zaman ayırdığınız için teşekkürler
zaten onaylı üye değil misin indiremiyor musun?

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
ben zyra kullanıyorum ama gerek olmadikca evadeyi kapatıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...