Arkadaşlar, bende jungle oyuncusuyum ve çok fazla flame yiyoruz adam solo ölüyor midde jg diff yazıp oyundan çıkıyor her 10 maçdan 6 maçımda afk var ve bu sürekli tekrarlanıyor hiç bitmiyor reportluyorum sonuç yok ticket atıyorum sorun yok birde dahademin bizim jungle kayn pickliyor metanın en bozuk en güçlü sadece w ve q tuşuna basarak oyundan silen ve ölmeyen bir çarı dahi oynayamayan kekolar var serverde madem kaynı oynayamıyorsun bu oyunu neden oynuyorsun millet kayn alıyor tek atıyor kaçıyor canını toparlıyor darkin oluyor 1v5 atıyor tanklıyor bizimki kuş golem alıp rede ölüyor ne yapıcam bu durumda anlamıyorum 2. ölüşünde oyundan çıkıyor
bak şimdi
bazı jung oyuncuları vardır takımıyla oynayan
bazı jung oyuncuları vardır yama notlarına bakmamasına rağmen hala ormanda kasılabileceğini zanneden
adamlar çarpın değiştiğini bilmiyor hala farm kasmaya çalışıyorlar ( en çok gold jung da varsa az gold veriyor ) ve sen ölünce laneye geliyorlar.
bu yüzden pulla laneyi karşıyı tilt et bence çünkü çok sabırsız oyuncular var ve uzat keyfine bak
sen gang çağırmadan gelicek jung dediğin 10 tane ss attıktan sonra hala gelmiyorsa flameyide reportuda hakediyor ama sadece hakediyor hakettiğini bulmuyor.
Jung oynamak pişmanlıktır ben baya denemişimdir ama hiç olmadı adam dk 3 olmuş gank nerede diye soruyor. İzin ver de bir jung clear yapıyım sal beni geleceğim zaten. Bir de şey var adam lanede ölmüş 2 kere sonra devam ediyor dalmaya safe kalmak yerine. Sonra "jung diff jung gank atmadı" lan ben gank atsam adam ikide iki atacak amacın ne senin??
Sezon 2 den beri Jung oyuncusuyum platin 1 kumedeyim. Her turlu insanlar karsilastim sorulari alabilirim.
Soylediklerinde tamamen haklisin genelde suclu hep jung oluyor ozellikle dusuk kumelerde Totem eksikligi buyuk fark yaratiyor.
Tarayici alip kontrol eden junglar dusuk kumede malesef totem kullanilmamasindan kaynakli baya geri dusuyor. ama Lane oyunculari totemsiz oynadigi halde jung her seyi gormeli bilmeli diyerek seni suclayabiliyor. oysa bir buff totemlemek orman giris cikislarina gorus almak ormanciya oyunu tasitabilir malesef bilmiyorlar.Nasil yukselinir tasinir konusulur anlasilir sormak istedigin her seyi sorabilirsin.