League of Legends Jungle kötüleme ve hiçbirşey bilmeyen jungle'lar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar, bende jungle oyuncusuyum ve çok fazla flame yiyoruz adam solo ölüyor midde jg diff yazıp oyundan çıkıyor her 10 maçdan 6 maçımda afk var ve bu sürekli tekrarlanıyor hiç bitmiyor reportluyorum sonuç yok ticket atıyorum sorun yok birde dahademin bizim jungle kayn pickliyor metanın en bozuk en güçlü sadece w ve q tuşuna basarak oyundan silen ve ölmeyen bir çarı dahi oynayamayan kekolar var serverde madem kaynı oynayamıyorsun bu oyunu neden oynuyorsun millet kayn alıyor tek atıyor kaçıyor canını toparlıyor darkin oluyor 1v5 atıyor tanklıyor bizimki kuş golem alıp rede ölüyor ne yapıcam bu durumda anlamıyorum 2. ölüşünde oyundan çıkıyor :D

Üye
5 HİZMET YILI
ayn lol kitlesini bozudu bi an önce düzelmeli,

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bak şimdi :)
bazı jung oyuncuları vardır takımıyla oynayan
bazı jung oyuncuları vardır yama notlarına bakmamasına rağmen hala ormanda kasılabileceğini zanneden :)
adamlar çarpın değiştiğini bilmiyor hala farm kasmaya çalışıyorlar ( en çok gold jung da varsa az gold veriyor ) ve sen ölünce laneye geliyorlar.
bu yüzden pulla laneyi karşıyı tilt et bence çünkü çok sabırsız oyuncular var ve uzat keyfine bak :)

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Çıktı

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bazı junglar gerçekten flameyi hak ediyor, lafım sana veya senin gibilere değil yanlış anlama

Üye
9 HİZMET YILI
yeni itemlerde kötüyse kötü etkilerse oyunu çoğu kişi bırakıcak oyunu

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kesinlikleee katılıyorum sana dostum hep flame yiyoruz

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
sen gang çağırmadan gelicek jung dediğin 10 tane ss attıktan sonra hala gelmiyorsa flameyide reportuda hakediyor ama sadece hakediyor hakettiğini bulmuyor. :D

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
çoluk çocuk doldu hele okullar kapalı olunca iyice arttı eski kaliteden eser yok

Bak bir varım bir yokum
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Kim ne derse desin oyun junglede bitiyor iyiyse oyunu yüzde 90 win oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
lolde sakinlik yok kardeşim herkes sakin sinirlerine hakkim olsa olmaz böyle

Üye
5 HİZMET YILI
Jung oynamak pişmanlıktır ben baya denemişimdir ama hiç olmadı adam dk 3 olmuş gank nerede diye soruyor. İzin ver de bir jung clear yapıyım sal beni geleceğim zaten. Bir de şey var adam lanede ölmüş 2 kere sonra devam ediyor dalmaya safe kalmak yerine. Sonra "jung diff jung gank atmadı" lan ben gank atsam adam ikide iki atacak amacın ne senin??

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kule altina kadar itip adamin 9 gang diyip 10 kere kule altina kadar itip görüşsüz oynayip jungleye laf atmasi

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Yıllardır bu iş böyle. Junglelar her zaman suçlu bu oyunda. Bireysel hatasından ölse bile jungle suçlarlar.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Sezon 2 den beri Jung oyuncusuyum platin 1 kumedeyim. Her turlu insanlar karsilastim sorulari alabilirim.
Soylediklerinde tamamen haklisin genelde suclu hep jung oluyor ozellikle dusuk kumelerde Totem eksikligi buyuk fark yaratiyor.
Tarayici alip kontrol eden junglar dusuk kumede malesef totem kullanilmamasindan kaynakli baya geri dusuyor. ama Lane oyunculari totemsiz oynadigi halde jung her seyi gormeli bilmeli diyerek seni suclayabiliyor. oysa bir buff totemlemek orman giris cikislarina gorus almak ormanciya oyunu tasitabilir malesef bilmiyorlar.Nasil yukselinir tasinir konusulur anlasilir sormak istedigin her seyi sorabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
jung maindim ve her zaman flame yiyordum gang gelsem gelme diyolar gitmesem jung diff diyolar bundan sıkıldıgım icin top main oldum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...