Reis bu rage configle her oyuna girdimizde farklı herolar geldiğinde evade ayarlarını yapyıoruz ya normalde bu rage configin, kopyala yapıştır yaptıktan sonra hiç bir ayarı ellemem gerekiyor deme sadece senin verdiğini atıcam bogarippere sonra her heroda oynucam deilmi ?
Merhaba.
Her oyunda legit ayarları duydum fakat lolde ilk defa duyuyorum birazcık açıklayabilir misin maçta ne gibi faydaları dokunacak falan bilmediğimden soruyorum.
Ya alalh için dilimde tüy bitti böyle şeylere inanmayın bakın bilip bilmeyen herkes konusuyor oyunda legit denen birşey yok sen istersen hiç evade açma sadece farm al banwawe geldiği zaman otomatik sistemden ban yiyiceksin inject ettiği için beyler rica ediyorum bilip bilmeden legitmiş 6-7 ay ban yemezmiş böyle birşey yok banwawe verken hiç evade kullanmayan adamlar ile kullananlar hepsi ban yiyor çünkü sistem injecti otomatik algılıyor bunun kaçarı yok
Ya alalh için dilimde tüy bitti böyle şeylere inanmayın bakın bilip bilmeyen herkes konusuyor oyunda legit denen birşey yok sen istersen hiç evade açma sadece farm al banwawe geldiği zaman otomatik sistemden ban yiyiceksin inject ettiği için beyler rica ediyorum bilip bilmeden legitmiş 6-7 ay ban yemezmiş böyle birşey yok banwawe verken hiç evade kullanmayan adamlar ile kullananlar hepsi ban yiyor çünkü sistem injecti otomatik algılıyor bunun kaçarı yok
Reis bu rage configle her oyuna girdimizde farklı herolar geldiğinde evade ayarlarını yapyıoruz ya normalde bu rage configin, kopyala yapıştır yaptıktan sonra hiç bir ayarı ellemem gerekiyor deme sadece senin verdiğini atıcam bogarippere sonra her heroda oynucam deilmi ?
kral kullandığım çar 256 level şuanda ve rpde satın alıyorum istediğim gibi takılıyorum siteden kalka hileyide kullanıyordum ve hala ban yemedim çünkü ben gerekli önlemlerimi aldım ve ben bunları belli bir konudada anlattım.
SC ile oynarken rakip şampiyon görünce ekran bembeyaz oluyordu ve bu sadece bende değil birçok kullanıcıda vardı şimdi fix yedi sc güncellendiğinde bu sorun çözülür mü?
Özel oyunda beyaz olmuyordu normal gamede ve aramda oluyor rakip görünce bembeyaz oluyor Xerath Syndra Vlad oynadım hepsinde oldu champa özel sorun değildir diye düşünüyorum özelde zed oynarken olmuyordu.