League Of Legends - Lazysharp (Legit , Rage) Config

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Reis bu rage configle her oyuna girdimizde farklı herolar geldiğinde evade ayarlarını yapyıoruz ya normalde bu rage configin, kopyala yapıştır yaptıktan sonra hiç bir ayarı ellemem gerekiyor deme sadece senin verdiğini atıcam bogarippere sonra her heroda oynucam deilmi ?

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ya bişey dicem bu Rage Configde hangi heroların ayarları yapıldı ? Ona göre oynayacam.

saazp
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Güzel configdir kefilim eline sağlık

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
nice legit config, I'll be able to level my smurf

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hero önerisi yapmak ister misin bu rage ayarlarda ?

uiy corona
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Merhaba.
Her oyunda legit ayarları duydum fakat lolde ilk defa duyuyorum birazcık açıklayabilir misin maçta ne gibi faydaları dokunacak falan bilmediğimden soruyorum.

hEKLenDinEvlat
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Paylaşım için teşekkürler elimde unranked hesaplar vardı, iyi oldu. Smurf ayağına Rage'i açıp yok etme gibi planlarım var :kappajail: :kappajail:

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
BogaRipper bnde bu klasör gözükmüyor ne yaptıysam bulamadım ?

PITBULL SAMİNİN OĞLU
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ya alalh için dilimde tüy bitti böyle şeylere inanmayın bakın bilip bilmeyen herkes konusuyor oyunda legit denen birşey yok sen istersen hiç evade açma sadece farm al banwawe geldiği zaman otomatik sistemden ban yiyiceksin inject ettiği için beyler rica ediyorum bilip bilmeden legitmiş 6-7 ay ban yemezmiş böyle birşey yok banwawe verken hiç evade kullanmayan adamlar ile kullananlar hepsi ban yiyor çünkü sistem injecti otomatik algılıyor bunun kaçarı yok

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hocam sadece legit içindeki dosyayımı atıcaz yoksa legit dosyasıyla birliktemi atıcaz cevap verirsen sevinirim :)

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Hocam configlere lafım yok ama bana göre ister rage oyna ister legit. Ban wave geldiğinde heeabın banlanacak.
Post automatically merged:

Ya alalh için dilimde tüy bitti böyle şeylere inanmayın bakın bilip bilmeyen herkes konusuyor oyunda legit denen birşey yok sen istersen hiç evade açma sadece farm al banwawe geldiği zaman otomatik sistemden ban yiyiceksin inject ettiği için beyler rica ediyorum bilip bilmeden legitmiş 6-7 ay ban yemezmiş böyle birşey yok banwawe verken hiç evade kullanmayan adamlar ile kullananlar hepsi ban yiyor çünkü sistem injecti otomatik algılıyor bunun kaçarı yok
Arkadaşa katılıyorum, hilenin bir bypassı yok!

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
:p
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Reis bu rage configle her oyuna girdimizde farklı herolar geldiğinde evade ayarlarını yapyıoruz ya normalde bu rage configin, kopyala yapıştır yaptıktan sonra hiç bir ayarı ellemem gerekiyor deme sadece senin verdiğini atıcam bogarippere sonra her heroda oynucam deilmi ?
Evet.

memoryhackers user
Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
reis bi sorum var senin verdiğin dosyaları bogaripperin içinde config klasörünemi atacaz acaba ?

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
:p
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
kral kullandığım çar 256 level şuanda ve rpde satın alıyorum istediğim gibi takılıyorum siteden kalka hileyide kullanıyordum ve hala ban yemedim çünkü ben gerekli önlemlerimi aldım ve ben bunları belli bir konudada anlattım.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
MuhoValve'nin ayarları mı daha iyi bu ayarlar mı?

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
SC ile oynarken rakip şampiyon görünce ekran bembeyaz oluyordu ve bu sadece bende değil birçok kullanıcıda vardı şimdi fix yedi sc güncellendiğinde bu sorun çözülür mü?
Özel oyunda beyaz olmuyordu normal gamede ve aramda oluyor rakip görünce bembeyaz oluyor Xerath Syndra Vlad oynadım hepsinde oldu champa özel sorun değildir diye düşünüyorum özelde zed oynarken olmuyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...