ikisini birden atamıyormuyuzlegit istiyosan legit klasöründekini rage ayarlar istiyosan rage klasörünün içindeki ayarlı atacaksın.
malesef hayır 1 ayarı kullanmak zorundasınız.ikisini birden atamıyormuyuz![]()
bir sıkıntı yok combolarda.Legit ayarda combolarda bir sıkıntı olur mu acaba? Dodge çok önemli değil benim için
ayn lan bendede çalışmıyor hilede sıkıntımı var acaba şu anlıkbende çalışmıyor Lazysharp scprt
evet şuanda sadece garena sunucusunda çalışıyor local sunucular agelmedi güncellemeyi beklemelisiniz.ayn lan bendede çalışmıyor hilede sıkıntımı var acaba şu anlık
bide çok yüsüzlük oldu bir sorum daha var hile şu anda bende çalışmıyor bendemi sıkıntı var yoksa hiledemi şu anlık sıkıntı var. pardon aynı şeyi tekrarladım :dikisini birden atamıyormuyuz![]()
hilede sıkıntı var.bide çok yüsüzlük oldu bir sorum daha var hile şu anda bende çalışmıyor bendemi sıkıntı var yoksa hiledemi şu anlık sıkıntı var. pardon aynı şeyi tekrarladım :d
hangi kloser acaba rica etsem fotograf ile gösterir misinlegit istiyosan legit klasöründekini rage ayarlar istiyosan rage klasörünün içindeki ayarlı atacaksın.
dostum hile fix yedi sadece garena da açıldı bu gece düzelir herhalde öyle diyorlar güncelleme yapıyorlar şuandaayn lan bendede çalışmıyor hilede sıkıntımı var acaba şu anlık
C:\BogaRipper\confighangi kloser acaba rica etsem fotograf ile gösterir misin
rage ayarlarda evet fakat legit ayarlarda ban yeme riskin çok ama çok düşükyani yüzde yüz ban yiyomuyuz hilede eğer belli etmedik hiç diyelim yinede banmı
are you sure no risk in it and 1 more thing does the cheat working now? here doesnt work
Post automatically merged:
what does lagit mean? and rage can u tell me pls