aram da lobi kuruyorsun botların en düşük levelinde kurmalısın edit kısmından ayarlara bakman lazımForumda şu linkte paylaşılan level kasma botunu denemek istedim (https://memoryhackers.org/konular/league-of-legends-level-kasma-botu-nisan-2022.141593/). Bot üyeliğe giriş yapıp lobi kuruyor ve oyun bulunca kabul edip oyuna giriyor, fakat oyuna girdikten sonra tekrar lobi kurup oyun aramaya çalışıyor. Bu yüzden oyun açılınca char hiç hareket etmiyor ve afk cezası yiyiorum. Bu sorunu nasıl çözerim? Veya sizde bu sıkıntı var mı?
Ekli dosyayı görüntüle 75514
aram çalışmıyor mu?aram da lobi kuruyorsun botların en düşük levelinde kurmalısın edit kısmından ayarlara bakman lazım
bildiğim kadarıyla çalışmaz ben her zaman giriş seviye botlarda yaptım youtube dan izlediğim adam öyle diyorduaram çalışmıyor mu?
bir deneyim bakalım duruma göre geribildiri yapacağımbildiğim kadarıyla çalışmaz ben her zaman giriş seviye botlarda yaptım youtube dan izlediğim adam öyle diyordu
bir deneyim bakalım duruma göre geribildiri yapacağım
bir deneyim bakalım duruma göre geribildiri yapacağım
evet işe yaradıaram da lobi kuruyorsun botların en düşük levelinde kurmalısın edit kısmından ayarlara bakman lazım
knk hile olsa bile anında ban yersnForumda şu linkte paylaşılan level kasma botunu denemek istedim (https://memoryhackers.org/konular/league-of-legends-level-kasma-botu-nisan-2022.141593/). Bot üyeliğe giriş yapıp lobi kuruyor ve oyun bulunca kabul edip oyuna giriyor, fakat oyuna girdikten sonra tekrar lobi kurup oyun aramaya çalışıyor. Bu yüzden oyun açılınca char hiç hareket etmiyor ve afk cezası yiyiorum. Bu sorunu nasıl çözerim? Veya sizde bu sıkıntı var mı?
Ekli dosyayı görüntüle 75514
Çar banlanıyor mu ?
ben bu video ile yaptım hala çlışıyor
daha benim banlanan hesavım olmadı zaten girersin görürsün takım da herkes bot oluyorÇar banlanıyor mu ?
bot biraz outdated ban riski varÇar banlanıyor mu ?
aga char hiçbir item almıyor, arada sırada ayarlar kısmını açıyor oyunun sonra kapatamıyorda, ve bir kaç ölüşten sonra üst kolidor kulesinin orada ileri geri hareket yapyıor, afk cezası yiyiorum bu yüzdenDostum aram lobisi sorun yaratıyor olabilir normal giriş seviye botlar kur hem ban riski de çok az olur çünkü senle beraber oynayan 4 kişi de genelde bot oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?