League of Legends Lobidekileri Görme ve ARAM Boost - Lobby Reveal utilsV Menu

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hala güncel mi
Post automatically merged:

lobimde bunun benzeri program kullanip kullandigini acik acik soyleyen birinin ekran goruntusunu riota atmistim hala banlamadilar guvenlidir kullanin riotun pek umurunda degil
yalan yanlış bilgiler verme millete bu tür programlar yasak ekran görüntüsünü attıysan riotun banlamaması mümkün değildir bide ban dalgası var

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Hala güncel mi

yalan yanlış bilgiler verme millete bu tür programlar yasak ekran görüntüsünü attıysan riotun banlamaması mümkün değildir bide ban dalgası var
kullandigini kanitlamiyor ki, ben de script kullanmasam bile kullandigimi iddia etsem ban mi yiyecegim?

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
ben java indirme linkine gidemiyorum dostlar bozuldu mu anlamıyorumda baktım da biri el atablir mi ya

java -jar utilsV-0.8-jar-with-dependencies.jar
dosya direk sayfasından indirilme yeri yok aradım her yeri bazı arkadaşlarda aynı sorunu yaşamış aydınlatırsan seviniriz

C:\WINDOWS\system32>java -jar utilsV-0.8-jar-with-dependencies.jar
'java' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file. oluyor*

Son düzenleme:
neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
ben java indirme linkine gidemiyorum dostlar bozuldu mu anlamıyorumda baktım da biri el atablir mi ya

dosya direk sayfasından indirilme yeri yok aradım her yeri bazı arkadaşlarda aynı sorunu yaşamış aydınlatırsan seviniriz

C:\WINDOWS\system32>java -jar utilsV-0.8-jar-with-dependencies.jar
'java' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file. oluyor*
dostum arkada client acik olmasi lazim, acik mi clientin? ve şunu dener misin, yapimcisi birisinin sorununu boyle cözmüs.
CET61Ru.png

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
dostum arkada client acik olmasi lazim, acik mi clientin? ve şunu dener misin, yapimcisi birisinin sorununu boyle cözmüs.
Ekli dosyayı görüntüle 90184
java yı hallettim fakat şimdi ise Error: Unable to access jarfile utilsV-0.8-jar-with-dependencies.jar hatası veriyo cmd açıyorum yapıştırıp bu hata veriyo sürüm doğru javada

java yı hallettim fakat şimdi ise Error: Unable to access jarfile utilsV-0.8-jar-with-dependencies.jar hatası veriyo cmd açıyorum yapıştırıp bu hata veriyo sürüm doğru javada
hallettim sağolasın kaptan bakalım deneyelim çalışıcak mı

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
ben denicem bakalım olcak mı olursa hepinizi haberdar ederim bu konuda

1 saatte 1 oluyor galiba yani rpniz geri gelcek 1 saat bekledikten sonra geri iade isticeksiniz böyle olursa bende kullanmasakta olur 1 saate 1 saçma olması aram bu kadar surmuyor

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
denendi boost clientten bastım sonra geri rp gelmiyor sanırsam 1 saatte bir doğru yani cidden gereksiz 1 saat bekliceniz sonra geri iade isticeksiniz

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Ban yediriyormu deneyen varmı bana kalırsa yedirir gibi geliyor

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
beyler mantığını çözdüm şimdi 1 seferlik 95 ustu harcama yapcanız boost sonradarpniz düşcek dolasıyla düşük olmanız korkmayın sonra zaten hilede farklı yazılar olucak sonra tekrar maça girceniz bu sefer boost yazısına tıklıcaksınız sonra hile aktif edilcek ben kullanıyorum sorun olursa söylerim

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
beyler mantığını çözdüm şimdi 1 seferlik 95 ustu harcama yapcanız boost sonradarpniz düşcek dolasıyla düşük olmanız korkmayın sonra zaten hilede farklı yazılar olucak sonra tekrar maça girceniz bu sefer boost yazısına tıklıcaksınız sonra hile aktif edilcek ben kullanıyorum sorun olursa söylerim
sonunda cözdün ha dostum :D söyledigim yontemle mi yoksa kendin mi kurcalayarak buldun? soylersen yapamayan baskalari da faydalansin.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
sonunda cözdün ha dostum :D söyledigim yontemle mi yoksa kendin mi kurcalayarak buldun? soylersen yapamayan baskalari da faydalansin.
evet biraz zor oldu valla :D ama sıkıntı olur mu bilmem ama belli zaman dilimi var başkan mesela şimdi
Previous JWT found!
Valid until: 14:10:07 2023-04-20 mantığıma gelmeyen bu diyelim saati zaamnı bitince ne yapmam gerekiyor tekrar herhalde para yatırcak değilim ya