tamamen yanlış bir bilgi. KDA'na göre değil WR'ine göre oyuncular veriyor. Önemli olan şey direncin ve mentalini korumak. Bronz, silver ve gold elolarda maçı satmaya meyilli insanlar var. Bunun riot'un herhangi bir matchup'ıyla alakası yok. Sen WR yüksek tut zaten galibiyet serisini yakalayınca gerisi geliyor. GM 212 lp'yimHocam seninde bahsettiğin LoserQ olayı şöyle. Eğer KDA'nın iyi olduğu ve üst üste winler aldığın oyunlar olur ise lol otomatik olarak seni (Loser lobi)'ye atıyor bu maçlarda solo taşıma ihtimalin çok düşük. Ancak 0 değil yanına senin seviyende bir duo çekersen en azından kaybetme oranın düşer zaten üst sınıf bir oyuncuysan zorlanmadan plat üstüne loser lobiyle bile çıkarsın.(Winner lobi) olayıda üst üste maçlar kaybedersen ve KDA'n ortalama ve altıysa sana belirli bir süre sonra riot eski lpne yada ligin ve üstüne çıkabilmen için iyi oyuncuların olduğu oyunlara atmaya başlıyor ve bu 4 5 maç üst üste oluyor örnek vereyim 5 maç win aldın ve 1 el kötü takım geldi işte ozaman normal ligine döndün yada riot saçmalayıp seni tekrar Loser lobiye attı. Olay bu. ama gerçekten riotun eşleştirme mantığı zayıf
Kral merhaba, Gold Elo bot lane oyuncusuyum ve Vayne, Soraka, Morgana, Nilah oynuyorum, neler önerirsin?tamamen yanlış bir bilgi. KDA'na göre değil WR'ine göre oyuncular veriyor. Önemli olan şey direncin ve mentalini korumak. Bronz, silver ve gold elolarda maçı satmaya meyilli insanlar var. Bunun riot'un herhangi bir matchup'ıyla alakası yok. Sen WR yüksek tut zaten galibiyet serisini yakalayınca gerisi geliyor. GM 212 lp'yim
Eğer morgana'ya hakimsen karşı comp'a göre rün ve eşya dizilimini yaparsan çok çabuk elmas 1'e yükselip master için lp ve sıralama kasabilirsin. Vayne gold elo için önermiyorum çünkü mantıklı tf'ler dönmüyor low elolarda. Yanında draven, sivir ve jinx varsa soraka alabilirsin net win verir. ADC mi Support mu mainsin ona göre devam edeyim.Kral merhaba, Gold Elo bot lane oyuncusuyum ve Vayne, Soraka, Morgana, Nilah oynuyorum, neler önerirsin?
support mainim ama vaynede iyiyim 779k vaynem varEğer morgana'ya hakimsen karşı comp'a göre rün ve eşya dizilimini yaparsan çok çabuk elmas 1'e yükselip master için lp ve sıralama kasabilirsin. Vayne gold elo için önermiyorum çünkü mantıklı tf'ler dönmüyor low elolarda. Yanında draven, sivir ve jinx varsa soraka alabilirsin net win verir. ADC mi Support mu mainsin ona göre devam edeyim.
kanka diyosun ki loserq dan çıkmak için oyunu bitene kadar salmayıp flame atmıyor muyuz?tamamen yanlış bir bilgi. KDA'na göre değil WR'ine göre oyuncular veriyor. Önemli olan şey direncin ve mentalini korumak. Bronz, silver ve gold elolarda maçı satmaya meyilli insanlar var. Bunun riot'un herhangi bir matchup'ıyla alakası yok. Sen WR yüksek tut zaten galibiyet serisini yakalayınca gerisi geliyor. GM 212 lp'yim