- Konuyu başlatan
Shaman Gururla Sunar
Seçkin Üye
Hangi çarda oldugunu söylersen düzelteceğim üstad.bzen takılı kalıyor boşluğa basıyorum atak yapar gibi duruyor yapmıyor
Hangi çarda oldugunu söylersen düzelteceğim üstad.bzen takılı kalıyor boşluğa basıyorum atak yapar gibi duruyor yapmıyor
Xayah veya ire eklenmedi yazılanları denediniz mi?hocam zeri düzeltildi demişsinde zeri hiçbirşey yapılmamış vaziyette xayah ire vs. baya bi karakter denedim hiçbirinde config ayarı yapılmamış
Sennada yapıyor hocamHangi çarda olduğunu söylersen düzelteceğim üstad.
sennaya hiç bakmadım teşekkürler hocam en kısa zamanda düzelteceğim.Sennada yapıyor hocam
challenger config nasıl aktive ediyorsun anlatırmısın script kendini defaulta alıyor her inject edişimde daha sorunu çözen yokChallenger kullanıyorum bundan daha iyi sonuçlar alabilir miyim?
Kanka önce %appdata% dede lbrb dosyalarına atıyorum challenger configi sonra oyuna giriyorum shifte bastığımda en alttaki seçenekten load ediyorum ayarlarım hep öyle kalıyor.challenger config nasıl aktive ediyorsun anlatırmısın script kendini defaulta alıyor her inject edişimde daha sorunu çözen yok
load edeceğin zaman challenger config yazısı çıkıyomu bende hep default configler duruyorKanka önce %appdata% dede lbrb dosyalarına atıyorum challenger configi sonra oyuna giriyorum shifte bastığımda en alttaki seçenekten load ediyorum ayarlarım hep öyle kalıyor.
configi nasıl atıyosun dosya halindemi yoksa içindeki dosyalarımı atıyosun, sende aynı şekilde anlattın bak şunu daha belirleyici şekilde anlatırmısınKanka önce %appdata% dede lbrb dosyalarına atıyorum challenger configi sonra oyuna giriyorum shifte bastığımda en alttaki seçenekten load ediyorum ayarlarım hep öyle kalıyor.
Challenger configin içindeki dosyaları çıkart LBRB adlı klasöre at kanka çok zor birşey değil bunuda yapamıyorsan ne diyimload edeceğin zaman challenger config yazısı çıkıyomu bende hep default configler duruyor
Post automatically merged:
configi nasıl atıyosun dosya halindemi yoksa içindeki dosyalarımı atıyosun, sende aynı şekilde anlattın bak şunu daha belirleyici şekilde anlatırmısın
ya bak challenger configin içindeki dosyalar 6.216 dosya var defaultta 6.269 LBRB klasörüne girdiğim zaman LBRBMenu klasörün içinemi atıcam LBRB/LBRMenu klasörünün olduğu yeremi atıcam challenger config derken LBRB dosyası olduğunu söyle kafam karışıyoChallenger configin içindeki dosyaları çıkart LBRB adlı klasöre at kanka çok zor birşey değil bunuda yapamıyorsan ne diyim
EzSeriesChallenger configin içindeki dosyaları çıkart LBRB adlı klasöre at kanka çok zor birşey değil bunuda yapamıyorsan ne diyim
evt yazılanların cogu denedim zeri jhin kogmaw tw xayah yasuo vs. hiçbirinde config ayarı yapılmamıştıXayah veya ire eklenmedi yazılanları denediniz mi?
tekrar düzenleyecegım hocam ufak ayarlar yapıldı sadece.evt yazılanların cogu denedim zeri jhin kogmaw tw xayah yasuo vs. hiçbirinde config ayarı yapılmamıştı
kankam onların ismi dğeişmiyor zaten mesela cha configte dodgeler falan ayarlanıyo karakterlerin skilleri falan ayarların tutma olasılığı öğreneğin defaultta evade kapatma tuşu k cha confikte capslock eğer evade capslockla kapanıyorsa cha configi yapmışsın demektir yardımcı olduysam ne mutlu banaya bak challenger configin içindeki dosyalar 6.216 dosya var defaultta 6.269 LBRB klasörüne girdiğim zaman LBRBMenu klasörün içinemi atıcam LBRB/LBRMenu klasörünün olduğu yeremi atıcam challenger config derken LBRB dosyası olduğunu söyle kafam karışıyo
Post automatically merged:
EzSeries
JinxDefault
Jinx1
Jinxbody
Sharp Shooter
Mighty Jinx
bak gene bunlar var challenger config yok kafayı yicem
hallettimkankam onların ismi dğeişmiyor zaten mesela cha configte dodgeler falan ayarlanıyo karakterlerin skilleri falan ayarların tutma olasılığı öğreneğin defaultta evade kapatma tuşu k cha confikte capslock eğer evade capslockla kapanıyorsa cha configi yapmışsın demektir yardımcı olduysam ne mutlu bana
görüşün için teşekkür ederim ben teşekkür ederim. En yakın zamanda tum heroları kusursuz yapacagım iyi forumlar.ben zeri irelia vs bir kaç herodan verim alamadım sanırım oyuncu tarzına gore degişiyor zeri hariç diger heroların default ayarında bir kaç degişiklil yapınca daha cok verim alıyorum eline saglık genede bir emek var