Arkadaşınla bot pre yapabilirsiniz bot iyi olursa genelde oyunu 2si taşıyabiliyorRankı geliştirmek için öneri alabilir miyim, önerileriniz varsa tabii?
rank atlama taktikleri sen de biter dostum gidip hangi lane de oynuyorsan o yayıncıyı izleyeceksin yüksek elo olacak şekilde bunları izleye izleye de pratik yapacaksın ve yükseleceksin haliyle deRankı geliştirmek için öneri alabilir miyim, önerileriniz varsa tabii?
bro böyle taktikler falan yok aslında script için soruyosan adc oynarken adamlara aa rangenin ucundan vur içlerine girme harita takibini iyi yap önemli unsurlar bunlar oyunu öğren scripti öğrenme o oynar zaten kendi
eyw canim sagolasınrank atlama taktikleri sen de biter dostum gidip hangi lane de oynuyorsan o yayıncıyı izleyeceksin yüksek elo olacak şekilde bunları izleye izleye de pratik yapacaksın ve yükseleceksin haliyle de
mid oynuyorum kanka :/Arkadaşınla bot pre yapabilirsiniz bot iyi olursa genelde oyunu 2si taşıyabiliyor
duo bulma fikri kafamda var kankahocam kendine duo bul
kanka ben eski oyuncuyum 2018 2019 da oynuyordum plat dia elodaydım ondan sonra yeni başladım 2 ay önce falan fazla oyun atmıyorum günde 1 2 tane falan ranked atıyorum şuan gümüş 1 13w 8l falankanka önce bi oyunu iyice öğrenmen lazım ve bronz elodan çıkamıyorsan yanına mutlaka bi arkadaşını alarak oyna yüksek eloda olması önemli
thank yjust play and u will rank up eventually lmao
just play and u will rank up eventually lmao
bulmak zor kanka ya duo bulmak en mantıklısı bence5li anlaşabileceğin bir takım bulup esnek kas bence
Forumdan takım kurabilirsin bizim öyle takımımız var.bulmak zor kanka ya duo bulmak en mantıklısı bence