Bu aralar 5 DOM modu süper sarıyo hocam bi dene rastgele giriyon bodoslama
Evelyn supta biraz sapıklık gibi mid desen hadi neysekanka dediğin çok doğru bende evelyn oynuyordum junglede sıkılınca bazen bilerek sup seçtiğim bile oluyordu.(trool değil gerçekten domine edebiliyor 3 sonrası)
kanka yanında jhin varsa tadından yenmiyor w q e atıyorsun jhinde w ile stanlıyor sonra zaten jhin için free killEvelyn supta biraz sapıklık gibi mid desen hadi neyse
dfjsagfsajldfsadf doğrudurkanka yanında jhin varsa tadından yenmiyor w q e atıyorsun jhinde w ile stanlıyor sonra zaten jhin için free kill
kostüm çıkarmaktan clienti bi rahat bırakabilirlerse teknik ekip sorunu çözebilirkoca lol nasıl 1 haftadır karşılaşma geçmişi sorununu düzeltemedi anlamadım zaten saçmalık
Dediklerin dogru fakat mmporg oyunlar artik ilgi cekememeye basladi gibi. Fps ve erken erisim oyunlar daha cok tercih ediliyor. Mesela bir dereceli mac a girmek. Siraya gir tusuna basmandan itibaren yaklasik 10-12 dk suruyor. Uzerine 30 -35 dk lik mac oynuyorsun. Bir saate yakin sure oyundasin! Feedleyeni, toxicleyeni, intleyeni, berbat bir takimda 1 saat harcama riskini kimse almak istemiyor artik.Sürekli artan çocuk kitle, Sürekli azalan HAKARET-KÜFÜR/BAN skalası biz oyuncuları başka oyunlar aramaya mecbur bırakıyor. sezon 6 itibari ile geçen her gün oyun daha kötü bir hal aldı
biaralarda diana sup yapıyordum eski dianada. oda çok güzeldi e f anim iptali atabildiğim için easy lane alıyordukdfjsagfsajldfsadf doğrudur
Bence daha iyi gibi en azından kötü oynadığın oyunu arkadaşların bakıp dalga geçmiyorkoca lol nasıl 1 haftadır karşılaşma geçmişi sorununu düzeltemedi anlamadım zaten saçmalık
kanlı av modunun üstüne mod tanımam kanka aşırı zevkli güzel bir mod zevkin doruklarına ulaşabiliyorsunBirde 5 mod modu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?