league of legends rol seçemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
her koridoru her şampiyonu denedim ama 3 maç atınca sıkılıyorum siz nasıl dayanıyorsunuz taktik var mı

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
aynı sorun bendede vardı hocam, zevk aldığın heroyu bulmak olay sonrası akıyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
tamamda hep aynı şey hep aynı oynanış tarzı sıkıyor biyerden sonra zevk alsanda

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kendi heronu bulmak önemli hocam, bende aynı düşüncedeydim ama sonra bi evelyn oynamaya başladım 50 maç kadar hiç başka hero oynamadan supda bile evelyn aldım

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
çok fazla takıma ve lateye bağlı hocam, early kazanamazsanız veya takım kötüyse ağır lose yediriyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
birazda sanırım metayı takip etmek lazım ama metaya bakıyorum abi midde hep yasuo zed kata metada kafayı yicem artık bi control mage göremiyorum :D

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
tek bir rol ve tek bir şampiyon oynamak zorunda değilsin hoşlandığın birden fazla şampiyon ve lane bulup dönüşümlü olarak oynayabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
tek bir rol ve tek bir şampiyon oynamak zorunda değilsin hoşlandığın birden fazla şampiyon ve lane bulup dönüşümlü olarak oynayabilirsin
dediğin doğru ama yüksek elo oyunculara baktığımızda hepsinin main tek şampiyonu var ve lig kasarken sadece onu oynuyorlar.
BKZ: KassadinsCreed,
Avalanche

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
iyi diyorsunda elo yükselmek için belli bi role hakim olmak onda ustalaşmak gerekmiyor mu dönüşümlü her şeyi oynayarak nasıl yükselebilirsin ki

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
iyi diyorsunda elo yükselmek için belli bi role hakim olmak onda ustalaşmak gerekmiyor mu dönüşümlü her şeyi oynayarak nasıl yükselebilirsin ki
bende seninle aynı düşüncedeyim lig yükselmek için belli bir kolidorda ve belirli en fazla 3 şampiyonda ustalaşmak gerekiyor

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
LOL İnceden herkeste bu duyguyu hissettirmeye basladi. Nedeni daha aksiyon dolu silahli, catismalis oyunlarin artmis olmasi belkide.
2012 den beri yaklasik 8 sezondur LOL oynayan biriyim. Artik eskisi gibi zevk vermiyor malesef.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
LOL İnceden herkeste bu duyguyu hissettirmeye basladi. Nedeni daha aksiyon dolu silahli, catismalis oyunlarin artmis olmasi belkide.
2012 den beri yaklasik 8 sezondur LOL oynayan biriyim. Artik eskisi gibi zevk vermiyor malesef.

bilgisayar kaldırsa lolün yüzüne bakmamda işte mahkumuz lole o yüzden burda kendimi geliştirmem lazım

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Sürekli artan çocuk kitle, Sürekli azalan HAKARET-KÜFÜR/BAN skalası biz oyuncuları başka oyunlar aramaya mecbur bırakıyor. sezon 6 itibari ile geçen her gün oyun daha kötü bir hal aldı

Üye
8 HİZMET YILI
ilk tercih uygun bir şampiyon uygun heroyu bulduktan sonra lane bulman daha iyi olur mesela ben nocturne oynuyorum hem solo hem jungda iş yapıyo işi birazdaha abartıp midde bile oynarsın :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bu aralar 5 DOM modu süper sarıyo hocam bi dene rastgele giriyon bodoslama :D

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ahaha olabilir ama senin dediğin otp olmak yani koridoru mainlemektense bi şampiyon mainle diyosun

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ilk tercih uygun bir şampiyon uygun heroyu bulduktan sonra lane bulman daha iyi olur mesela ben nocturne oynuyorum hem solo hem jungda iş yapıyo işi birazdaha abartıp midde bile oynarsın :D
kanka dediğin çok doğru bende evelyn oynuyordum junglede sıkılınca bazen bilerek sup seçtiğim bile oluyordu.(trool değil gerçekten domine edebiliyor 3 sonrası)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...