League of Legends sc ile hesap kasıp satma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Cashflow yapan çoğu insan bu taktiği kullanıyor tabi kullandıkları scler free değil ona göre detected süresi uzuyor. 1.si sc kullandın ve hesabı cashflow sahibine sattın diyelim eleman senden 1 alır 2 alır 3.de ban yerse mimlenirsin daha da casflow yapamazsın. Tr sitelerinde kesinlikle satıyım deme hesap ban yerse sitelerin kendi sözleşmeleri var ve tc ile üye oluyorsun ztn başın yanar.

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
hesap sattıktan sonra ban yerse satın alan kişi seni rahatsız edebilir ve sattığın site ile anlaşman bozulabilir

Üye
3 HİZMET YILI
Merhaba lolde sc ile hesap kasıp satmak mümkünmüdür konu ile ilgili detaylı bilgisi (arkadaş ortamında yapan veya kendi yapan ) olan varsa cevap verebilirmi
not: kastığımız hesap kullanıcının eline geçtikten sonra ban yerse ne olur cevaplarsanız sevinirisen
Post automatically merged:

Merhaba lolde sc ile hesap kasıp satmak mümkünmüdür konu ile ilgili detaylı bilgisi (arkadaş ortamında yapan veya kendi yapan ) olan varsa cevap verebilirmi
not: kastığımız hesap kullanıcının eline geçtikten sonra ban yerse ne olur cevaplarsanız sevinirim:502081481535913995:
sen kullanırken ban yemezse sıkıntı yok brom

Banlı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
knaka ücretli bellı etmeyen sclerle oynarsan ve ban yemezsen hiç bişey olmaz dava felan takmaz kimse

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
sattığın miktara göre de değişir diye düşünüyorum kimse 100 200 tl için mahkemeye vermez seni ama evet paralı scyle zamanında ben de kasıp sattım hiç bir sıkıntı olmadı aynı zamanda neye göre dava açacaklar bende merak ediyorum açıkçası sonuçta hesap alım satımı da illegal

Üye
4 HİZMET YILI
Hesap Kasıp Satmak Mümkün Dostum.Ben Kasıp Satıyorum Ama Sc İle Değil 30 Lvl Hesabı Bile Alan Adamlar Var.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Yıllardır piyasadaki ücretsiz scripler ile 3-4 gün içinde 1-30 hesap kasıyorum ama sadece kendim için oynamalık. Hiç bir hesabım ban yemedi. Zaten ban yeme olayı çok yoğun olsa kolay yapay zekada full bot oyuncu görmezdik.

Üye
4 HİZMET YILI
not: kastığımız hesap kullanıcının eline geçtikten sonra ban yerse ne olur cevaplarsanız sevinirim:502081481535913995:
Kastığın hesap ban yerse adama parasını geri verirsin olur biter , ama arkadaşınsa ağır küfür yiyebilirsin.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
yapılabılır ban yeme durumu ve yakalanma durumu olmazsa

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Forumu güncellemeleri takip edersen ban yemezsin ben uzun süredir script sebepli hiç ban yemedim. Ha satmak etik mi orası sana kalmış ki bence değil. Adam tonlarca para yatırır ban yer vicdanın rahat olur mu bilmem. Ama valoda hileyle kasıp satan arkadaşım bile var 2 senelik hile kullanıp hem lol hem valoda ban yememiş hesaplarımıda mevcut. Ban ve hile konularında yeterli bilgiye sahip değilsen zarar edersin dikkat et derim.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bence etik değil ama paraya çok muhtaçsan yapılabilir.

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
önceden boost işi yaparken sc ile yapıyordum ki o ara çok fazla detected scler yoktu ve rahatça sc parası ile aylık geçimimi sağlıyordum

Üye
3 HİZMET YILI
hesabı eğer botted alıyorsan botted accounttan yiyor genelde.Belli bir süre ban yemezse dahada ban yemez.Bence o zaman sat.Adamın elindeyken ban yerse sıkıntı yaşayabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Öyle yapan çok kişi var, hesap sonradan ban yerse onun yapıp yapmadığı ne malum hiçbir şey olmaz.

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
tabiki yapabilirsin ama dikkat et ban yeme sakın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...