Cashflow yapan çoğu insan bu taktiği kullanıyor tabi kullandıkları scler free değil ona göre detected süresi uzuyor. 1.si sc kullandın ve hesabı cashflow sahibine sattın diyelim eleman senden 1 alır 2 alır 3.de ban yerse mimlenirsin daha da casflow yapamazsın. Tr sitelerinde kesinlikle satıyım deme hesap ban yerse sitelerin kendi sözleşmeleri var ve tc ile üye oluyorsun ztn başın yanar.
Merhaba lolde sc ile hesap kasıp satmak mümkünmüdür konu ile ilgili detaylı bilgisi (arkadaş ortamında yapan veya kendi yapan ) olan varsa cevap verebilirmi
not: kastığımız hesap kullanıcının eline geçtikten sonra ban yerse ne olur cevaplarsanız sevinirisen
Merhaba lolde sc ile hesap kasıp satmak mümkünmüdür konu ile ilgili detaylı bilgisi (arkadaş ortamında yapan veya kendi yapan ) olan varsa cevap verebilirmi
not: kastığımız hesap kullanıcının eline geçtikten sonra ban yerse ne olur cevaplarsanız sevinirim
sattığın miktara göre de değişir diye düşünüyorum kimse 100 200 tl için mahkemeye vermez seni ama evet paralı scyle zamanında ben de kasıp sattım hiç bir sıkıntı olmadı aynı zamanda neye göre dava açacaklar bende merak ediyorum açıkçası sonuçta hesap alım satımı da illegal
Yıllardır piyasadaki ücretsiz scripler ile 3-4 gün içinde 1-30 hesap kasıyorum ama sadece kendim için oynamalık. Hiç bir hesabım ban yemedi. Zaten ban yeme olayı çok yoğun olsa kolay yapay zekada full bot oyuncu görmezdik.
not: kastığımız hesap kullanıcının eline geçtikten sonra ban yerse ne olur cevaplarsanız sevinirim
Forumu güncellemeleri takip edersen ban yemezsin ben uzun süredir script sebepli hiç ban yemedim. Ha satmak etik mi orası sana kalmış ki bence değil. Adam tonlarca para yatırır ban yer vicdanın rahat olur mu bilmem. Ama valoda hileyle kasıp satan arkadaşım bile var 2 senelik hile kullanıp hem lol hem valoda ban yememiş hesaplarımıda mevcut. Ban ve hile konularında yeterli bilgiye sahip değilsen zarar edersin dikkat et derim.
hesabı eğer botted alıyorsan botted accounttan yiyor genelde.Belli bir süre ban yemezse dahada ban yemez.Bence o zaman sat.Adamın elindeyken ban yerse sıkıntı yaşayabilirsin