Onaylı Üye
IP adresini değiştirmek işe yarar mı peki ? Yeni hesap açıyorum 1 maç atıp ban yiyor bu normal olamaz bence
değiştirmez dostum çok anormal bir durum olmadıkçaIP adresini değiştirmek işe yarar mı peki ? Yeni hesap açıyorum 1 maç atıp ban yiyor bu normal olamaz bence
haklsıın ben wesstteki çarımla oynamaya devam ediyorum ve hala ban yemedim yersem bilgilendireyim senidostum 1 senedir kullandığım bir sürü hesap var. yeni güncellemeden sonra bu hesaplardan 6sıyla oynadım 6sı da ban yedi. aralıklı günler ve saatlerle oynadım hani ban wave geçti mi diye baktım. kimisinde normal oyun kimisinde aram oynadım. 1 ila 3 maç arasında hepsinde ban yedim. artık bu yamada oynamayacağım sonraki yamada kullanmaya devam edeceğim ümitlerim tükendi![]()
Westte ki hesabında ban yersen bana da söyler misinhaklsıın ben wesstteki çarımla oynamaya devam ediyorum ve hala ban yemedim yersem bilgilendireyim seni
Dostum o zaman benim 2 hesabım neden ban yemiyor.Bence şansla alakası yok, ben legit şekilde sc kullandım report yemedim ama 3. oyunda ban yedim hatta konum var bakabilirsin.
tabiki söylerim şu an 10 levele kadar kastım herhangi bir ban söz konusu değil orijinal hesabımda kullanmayı düşünüyorumWestte ki hesabında ban yersen bana da söyler misin
kanka sendeki nedir artık bilinmez ama inş hiç banlanmazDereceli maçta vayne ile 40/3 gittim 35 seviye hesap
hala ban yok 1 aydır oynuyorum![]()
Şanslısın dostum benim gibiDereceli maçta vayne ile 40/3 gittim 35 seviye hesap
hala ban yok 1 aydır oynuyorum![]()