Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
League of Legends Script Hangi ayar ile oynamalıyız?
Legit Rage pek farketmez oyunu injecte ettin andan itibaren tehlikedesin ve kimse sana bunun garantisini veremez sadece legit oynarsak report sayını minimum da tutabilirsin.
Eğer ban yemek istemiyorsan hile kullanma eğlenmek için yan hesallsrda takilabilirsin
eğer ban yemek istemiyorum diyorsan legit bir şekilde oynayabilirsin genelde stun dışı skilleri dodgelamak seni out range eder rahat oynayamazsın o yüzden her skili dodgeleme örneğin yasuo q1 dodgeleme q2 dodgelem q3 dodge atabilrsin leona e dodgelayabilrsin leona r dodgelanır bu tarz yetenekler dışında kalanını dodge açık oynarsan hem çok belli edersin hemde ban yersin hacı
dostum o sana kalmıs bir şey ama şöle bir şey var dodge atmasını kapatırsan eğer anlasılmaz ve ban yemeye bilirisin ama acıksa elbet yersin
bende bu zamana kadar sürekli açık ve yaklasık 1.5 senedir ban yemedim bilemiyorum kankam değişiyor löl sistemi bir değişik