çok teşekkür ederim. ban riski nedir biliyor musun? ve indirdiğimde lqeiasua.zip diye bir şey indiriyor dorğu mudur?Bu forumun onaylı üyelerin kullanabildiği script var zaten onu kullanabilirsin güvenlidir
main hesabımla değilde yan çarımla oynamak daha mı mantıklı?Legit oynarsan ihtimal daha düşük ama bayağı şans işi hesabın işaretlenirse ban wave geldiğinde kapatılır
Ben ban yedım sen dıkkatlı kullanArkadaşlar hiç script kullanmadım ama karşıma çok geldi nasıl kullanabilirim hangisi güvenli yardımcı olur musunuz? şimdiden teşekkürler.
fark etmem için biraz geç oldu her şeyi hazırlamıştım bir anda öyle bi şok yaşadım zaten umarım gelirim onaylı üye rankınaönce onaylı üye olman lazım
başka bildiğin script var mı? ücreti vs yüksek olmayanws rebornu kullanarak scriptin tadina bakabilitsin seversin sevmezzen onu bilemem ama ucretsiz sclerden briri
dc shir.afk#2728 ekle yardim ediyimArkadaşlar hiç script kullanmadım ama karşıma çok geldi nasıl kullanabilirim hangisi güvenli yardımcı olur musunuz? şimdiden teşekkürler.