Memory i ve BogaRipper dosyasını tekrar sil hocam yeniden kurulum deneYok ki brom.
Hatalar kısmına baktın mı hocamOnaylı üyeyim zaten brom anlatmak istediğim scriptin dosyaları yüklenirken işlenemeyen özel durum diyor
Yok ki brom.Hatalar kısmına baktın mı hocam
Memory i ve BogaRipper dosyasını tekrar sil hocam yeniden kurulum deneYok ki brom.
Memory'nin dosyası nerede acabaMemory i ve BogaRipper dosyasını tekrar sil hocam yeniden kurulum dene
Xfproject işte hocam başka dosyası yokMemory'nin dosyası nerede acaba
Onaylı üye olman lazım yani 50 yorum yapman lazım kısaca 50-299 arasıSelamlar, bogaripper'ı silmiştim yeniden yükledikten sonra yüklenirken işlenemeyen özel durum diyor.
Onaylı üyeyim zaten bro görmüyormusunOnaylı üye olman lazım yani 50 yorum yapman lazım kısaca 50-299 arası
Adam zaten onaylı üyeOnaylı üye olman lazım yani 50 yorum yapman lazım kısaca 50-299 arası
Brom bana kendi dosyalarını atabilirmisin bogaripper'ın belki öyle çalışırAdam zaten onaylı üye
nasıl yaptın ?? anlatırmısın bendede yüklenmiyorAdmin kitleyebilirsin çözümünü buldum şimdiden yardımı olan herkes'den teşekkür ediyorum.
2 tane harddisk'de windows yüklü öbürüsenden yükleyip öbürüsüne aktardım dosyalarını sende tanıdığın birinden yüklenmesini isteyip bogaripper'ı kendine atabilirsinnasıl yaptın ?? anlatırmısın bendede yüklenmiyor