Merhabalar;Arkdaşlar Herkes Lolde skriptin %100 ban olduğunu söylüyor fakat chall eloda, dia eloda skript görülüyor nasıl bu adamlar ban yemiyor onu merak ettiğim için konuyu açtım.
auto dodge kapatırsan yemessin ve belirli aralıklarda gir hergün oyuna girmeArkdaşlar Herkes Lolde skriptin %100 ban olduğunu söylüyor fakat chall eloda, dia eloda skript görülüyor nasıl bu adamlar ban yemiyor onu merak ettiğim için konuyu açtım.
Gayet basit benim çar 2 aydır yemiyor ben sabahları çalışmasam bende kasardım yani cok rahat hesabıArkdaşlar Herkes Lolde skriptin %100 ban olduğunu söylüyor fakat chall eloda, dia eloda skript görülüyor nasıl bu adamlar ban yemiyor onu merak ettiğim için konuyu açtım.
Para var HUZUR varArkdaşlar Herkes Lolde skriptin %100 ban olduğunu söylüyor fakat chall eloda, dia eloda skript görülüyor nasıl bu adamlar ban yemiyor onu merak ettiğim için konuyu açtım.
Ban yemeyenlerden biri şöyle yazmıştı. Riot senin script kullandığını kliklerine göre anlıyormuş. örnek verirsek evade senin skillerden kaçmanı sağlıyor. sen sağa bassanda evade sola hareket ettiriyor. riot bunu anlıyor. oyunu olabildiğince elle oyna sc yi harras için minyona son vuruş için kullan ve klik sayın fazla olsun. yani karakteri sürekli sen yönlendir script değil. bu şekil ban yemeden oynamış yazan kişi.Arkdaşlar Herkes Lolde skriptin %100 ban olduğunu söylüyor fakat chall eloda, dia eloda skript görülüyor nasıl bu adamlar ban yemiyor onu merak ettiğim için konuyu açtım.
sağlam scripti yok bu işin öyle bi script yok kullanan herkes ban yerher hile kullanan ban yer oyundan o adam heralde sağlam script kullanıyordur yada hesabı birinden almıştır