Evet adı şuan o ve çalışıyor bir kaç videosu var 9.11 yaması ile ilgili@ErdemMH öyle bir sc oldugunu ilk defa senden duydum senın dedıgın L# mı biraz nette arastırdım senın dedıgın L#'a cok benzıyor oda kapatıldı zaten suan halen kodları calısıyormu
Evet ban riski az diyebiliyorum bendebende var o script özele gelirsen videosunuda atarım yaparsın
Post automatically merged:
EnsouSharp l#nin fakeidir ve çok güzeldir ve ban riski az @Rip3
kardeşim adı l# değil leaguesharpneverdie ensoulsharp gerçek araştırabilirsin biraz@ErdemMH reis fake olabilir cünkü dava sebebi ile riot kapattı L# scriptini tekrar acamazlar
sitesini bulamadım atabilcen mikardeşim adı l# değil leaguesharpneverdie ensoulsharp gerçek araştırabilirsin biraz
özele gel kardeşim eve geçince atarımsitesini bulamadım atabilcen mi
1 Aydır kullanıyorumBrom bence hiç bir scripti kullanma.League Of Legends bu , bu script yapan sitelerle ağır bir şekilde kapışıyor ayrıca kullandığında 3 gün içerisinde kesin ban belli etsen veya etmesende
bende aylardır kullanıyorum gosta yaklaşık 15 20 tane hesapta script açtım ve 3 hafta sonunda hepsi ban yedi sitelerle ağır kapıştığı doğru ama yöntemlerini bilirsen 3 gün değil 3 hafta uzatırsınBrom bence hiç bir scripti kullanma.League Of Legends bu , bu script yapan sitelerle ağır bir şekilde kapışıyor ayrıca kullandığında 3 gün içerisinde kesin ban belli etsen veya etmesende
ben atmadığını söylemiyorum sadece attığı süreyi biraz daha uzatabildiğini söylüyorum.Gerçek hesaplarda %100 atıyor
Dostum lol artık Bu sitede script yapıldıgını anladı haftada 1 kere güncelleme getireceklerben atmadığını söylemiyorum sadece attığı süreyi biraz daha uzatabildiğini söylüyorum.
yanlış biliyorsun bu sitede script yapılmıyor script cr4ckleniyor yapmak başka cr4ck farklı script yapılan siteleri riot biliyor zaten o kadar aptal değillerdirDostum lol artık Bu sitede script yapıldıgını anladı haftada 1 kere güncelleme getirecekler
Bu siteyide alıyorlar artık diğerlerini deyanlış biliyorsun bu sitede script yapılmıyor script cr4ckleniyor yapmak başka cr4ck farklı script yapılan siteleri riot biliyor zaten o kadar aptal değillerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?