League of Legends Scriptler'i Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Knight Online
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Merhabalar,
Tecrübeli arkadaşlara birkaç soru sormak istiyorum.
1. Evade kapalı bir biçimde script kullanılsa ve report yenilmeyeceği varsayılsa, yalnızca yazılımsal tespitten ban yer miyim?
2. Önümüzde LegendSense, Toir ve RTX seçenekleri varken fiyat/performans ve diğer nitelikleri değerlendirdiğimizde sizce hangisi daha mâkul?
3. LegendSense, kendi sitesinde daha ucuz ama kartla alışveriş yapılamadığı için aracı satıcıya yönlenmek gerekiyor. Bunun bir çözümü var mıdır?
Tecrübeli arkadaşlar kısa bir vakit ayırıp tecrübelerini benimle paylaşabilirse çok memnun olurum.
Şimdiden vaktiğinizi ayırdığınız için teşekkür ediyorum.
İyi forumlar.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
1. Yersin public ürünler TOIR, RTX şuanda banlatmakta aynı şekilde LS'de detection geçirmiş durumda.
2. F/P olarak bakarsan RTX daha kaliteli ancak DT banlatıyor.
3. Malesef LS'in sitesinden almak istiyorsan kripto ile alman gerekli, resellerlardan alırsan kart ile doğal olarak vergi,pos ücreti gibi durumlardan ötürü komisyon koymaktalar. O yüzden kripto ile sitesinden almak en mantıklısı.

Bana kalırsa Private bir ürün alman senin için daha iyi olacaktır. Eğer o kadar bütçen yoksa CPU/GPU desteğin varsa macOS kurup bgx alabilirsin vanguard şuan da macos sistemlerde yok bot hesap ve rage evade kullanmazsan yasaklanmayacaksın.

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Piyasanın en iyisi şuan Legendsensedir, Lsn65 tr diye bir reseller vardı sanırım, cripto gerekmezken diğer resellerlardan daha ucuza satıyor idi, ban yeme konusunda ise legendsense ile adam akıllı ayar yapmayı becerirsen bide oynadığın çarlarada bağlı olaraktan biraz ban yiceğini pek sanmam ama ihtimal yok değil. (3 hafta önce sorunsuz oynuyordum bayağı) Engine soulda bakabilirsin.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
1.evet banwave geldiğinde ls kullanılan tüm hesaplar ban yiyor.
2.Fiyat olarak pahalı olsa da en undetected script legendsense
3.18 yaşından yukarıda isen bir binance tr hesabı aç ve kaç günlük LS alcaksan o kadar litecoin yatır (diğerleri karışık gelebilir)
ha kartla alıcam diyorsan discord sunucusuna gir orda resellers kısmından türk satıcılardan bulup iban ile satın alabilirsin fakat daha pahalıya denk geliyor.

Üye
1 HİZMET YILI
legend sense için kripto kullanmanı öneririm boşuna bir sürü komisyon ödeme

Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Piyasanın en iyisi şuan Legendsensedir, Lsn65 tr diye bir reseller vardı sanırım, cripto gerekmezken diğer resellerlardan daha ucuza satıyor idi, ban yeme konusunda ise legendsense ile adam akıllı ayar yapmayı becerirsen bide oynadığın çarlarada bağlı olaraktan biraz ban yiceğini pek sanmam ama ihtimal yok değil. (3 hafta önce sorunsuz oynuyordum bayağı) Engine soulda bakabilirsin.
banwave de ban yedi herkez dt durumda ne anlatıyosun bilader :D

Ls alıcaksan şimdiden geçmiş olsun benim sana önerim private ürün alman biraz tuzlu olur ama ban riski gibi vs şeylerle uğraşmazsın ban yediricek şeyleri menüden köklersen yersin ama diğer türlü donanım konusunda sıkıntı yaşamazsın
Ayrıca keşke mesaj kasmak için yazmasa bağzıları bilgi kirliliği yaşanıyor herkes ls övüyor çünkü başka bişey bilmiyolar :D

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
banwave de ban yedi herkez dt durumda ne anlatıyosun bilader :D

Ls alıcaksan şimdiden geçmiş olsun benim sana önerim private ürün alman biraz tuzlu olur ama ban riski gibi vs şeylerle uğraşmazsın ban yediricek şeyleri menüden köklersen yersin ama diğer türlü donanım konusunda sıkıntı yaşamazsın
Ayrıca keşke mesaj kasmak için yazmasa bağzıları bilgi kirliliği yaşanıyor herkes ls övüyor çünkü başka bişey bilmiyolar :D
bi bana mı bişi olmadı lsde ama su an problemli dtyi geç TR serveri crash atıyor şu an

Knight Online
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
arkadaşlar çok teşekkür ederim gerçekten yanıtlarınız için. benim için oldukça faydalı ve aydınlatıcı oldu.
ancak bu kafa karışıklığından ve şüphelerden dolayı lolden soğudum resmen. bir süre ls kullandım. birkaç hesabı banlattıktan sonra artık ona da güvenemez oldum.
şimdi oynayacak yeni bir oyun arayışı içerisindeyim. cs 1.6 girip surf oynamamak için kendimi zor tutuyorum. güzel bir oyun öneriniz varsa onu alayım forumu da daha fazla meşgul etmeyeyim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...