League of Legends Server Değiştirme ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Beyler saçma sapan konular açmayın, League Of Legend'le Garena farklı sunucular 2-3 gün bekleyemiyor musunuz. Garenaya geçseniz bile 200 300 pingle oynarsınız ve hesabınızı aktaramazsınız.

Garena: Oyun sunucularının asya versiyonu gibi düşünün Riot gibi firmalar asyada sunucu açmak yerine Garenaya başvuruyor.
Bilmediğimizden sorduk kardeşim

Osman Demirci
Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Kardeş Bir Çok Serverda Çalışıyor Sadece Şuan Yenilenmesi Gerekiyor Ki Zaten İşlemde Güncelleniyor Yani Biraz Beklersen Her Hangi Bir Başka Servera Geçmene Gerek Kalmaz

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
garena serverını daha önce denedim. tr'de pingim 13-25 arası. garena'da ise bu 100'ün aşağısa inmiyor. hele hele senin pingin 30-60 arası hatta daha yüksekse bence hiç bulaşma aşırı tatsız bir oyun yaşarsın.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kanka bir miktar rp ile alıyorsun diye biliyorum 2600 rp sanırım ama değiştirme yani o miktara deymez
Post automatically merged:

garena neresi herkes garena felan demişte merak ettim

Son düzenleme:
Üye
5 HİZMET YILI
nerede hesap acmak ıstıyosan o serverıne kayıt oluyosun ve dırekt bısey degıstırmeden lol clienten gırıyosun tabı turkce olmuyor haberın olsun

♥HarKesH♥
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bro Yakında Güncel Hale Gelcek Trdede Çalışıor Olcak

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Şu iki üç gün içinde güncellenir bence çok acele etme biraz beklemen yeterli olacaktır

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Dostum önceden ayrı ayrı indiriyordun clientten fakat artık giriş yapıyorsun direkt hesaba. Hesap hangi sunucudaysa o sunucuya bağlıyor seni. Ayrı ayrı seçemiyorsun yani

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
1-3 gün içinde güncelleniyor bütün serverler için daha da uzun sürebiliyor bazen garena sunucusuna da giremiyorsun diye biliyorum pek bilgim garena sunucusu hakkında

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
sunucu değiştirdiğin zaman ping faktörü seni tilt edebilir emin misin? :D

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
ne zamandan beri TR'de çalışmıyor? Sunucuyu sadece RP ile değiştirmenin mümkün olduğunu düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ndiriyordun clientten fakat artık giriş yapıyorsun direkt hesaba. Hesap hangi sun iremiyorsun diye biliyorum pek bilgim garena sunucusu hakkında tirmenin mümkü

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
garena da aşırı ping olur ve hile kullanmak için hiç gerek yok bence garena ya ama sen bilirsin googleye lol garena yazdığın zaman çıkıyor ordan sitesine girip indirebilirsin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...