League of Legends Sürekli ban yemeyi engelleme - Makine banı silme - Flag kaldırma (Videolu anlatım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
dostum çok iyi bir konuda github üzerinden paylaşma yapmışsın
iyi güzel bir konu olmuş

bu deli bunu beğendi :panhype:

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
programı yönetici çalıştırıyorum lakin clienti açmıyor seçmeme ragmen
eğer bir hata alıyorsan hata kodunu öğrenebilir miyim , ek olarak görev yöneticisinden riot'a dair bir program açık olmadığından emin ol ve son olarak güvenilir olsun diye açık kaynak koduyla paylaştım programı herhangi bir antivirüs vb. var ise programı ve temp klasörünü temizledikten sonra , bu antivirüs veya defender vb. herşeyi kapatıp programı 0'dan indirin ve yönetici olarak tekrar çalıştırın deneyin. bir de programın dosya konumunda .PH uzantılı bir dosya oluşacak onu silmediğinizden emin olun.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
eğer bir hata alıyorsan hata kodunu öğrenebilir miyim , ek olarak görev yöneticisinden riot'a dair bir program açık olmadığından emin ol ve son olarak güvenilir olsun diye açık kaynak koduyla paylaştım programı herhangi bir antivirüs vb. var ise programı ve temp klasörünü temizledikten sonra , bu antivirüs veya defender vb. herşeyi kapatıp programı 0'dan indirin ve yönetici olarak tekrar çalıştırın deneyin. bir de programın dosya konumunda .PH uzantılı bir dosya oluşacak onu silmediğinizden emin olun.
tmmdır düzeldi ph yi siliyormusum

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
tmmdır düzeldi ph yi siliyormusum
o yüzden anlatım kısmında belirttim programın böyle yer kaplamasın diye lolün dosya konumuna taşıyın kısayol atın masaüstüne yeterli o .ph dosyası lolde oluşacağı için sizin gözünüze batıp yer kaplamaz masaüstü ya da her nerdeyse artık

Banlı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
LoL için geçerli olmadığını düşünüyorum jesus

ᴍᴀᴋᴀᴠᴇʟɪ
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Teşekkürler brom işimi görcek bir yerde iyi forumlar.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Deneyeceğim eyvallah umarım çalışır

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hocam pc den 1 kere scriptle ban yediğimizde kesin makine banı yemiş mi oluyoruz?

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Hocam pc den 1 kere scriptle ban yediğimizde kesin makine banı yemiş mi oluyoruz?
bilmiyorum garantisini veremem makine banı da değil zaten tam olarak client dosyası bilgisayarının bilgilerini kaydedip local bir kaç döküman bırakıyor bu bilgisayar tehditkar şeklinde clienttan herhangi bir hesaba girdiğinizde hile açık olmasa da ban yiyorsunuz bunun önüne geçmek için bu program da o dökümanları siliyor , dökümanların nasıl oluştuğu konusuna gelecek olursak bilmiyorum belki 1 kere ban yiyince belki 2 belki 3 belki hiç oluşmaz ama riske girmemek iyidir forumda gezindiysen açmadığı halde ban yiyen onlarca kişiyi görmüşsündür o duruma düşmemek adına paylaştım bu programı da

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
bilmiyorum garantisini veremem makine banı da değil zaten tam olarak client dosyası bilgisayarının bilgilerini kaydedip local bir kaç döküman bırakıyor bu bilgisayar tehditkar şeklinde clienttan herhangi bir hesaba girdiğinizde hile açık olmasa da ban yiyorsunuz bunun önüne geçmek için bu program da o dökümanları siliyor , dökümanların nasıl oluştuğu konusuna gelecek olursak bilmiyorum belki 1 kere ban yiyince belki 2 belki 3 belki hiç oluşmaz ama riske girmemek iyidir forumda gezindiysen açmadığı halde ban yiyen onlarca kişiyi görmüşsündür o duruma düşmemek adına paylaştım bu programı da
Sağolasın hocam <3

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
teşekkürler hocam deneyeceğim

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Ellerinize sağlık, bu olayı yaşayanlar için yararlı bir konu.

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
:not:

Çalışıyor (riot ban yöntemini değiştirip hwid ekran kartı vb. bir sisteme dönüştürürse valorant gibi o zaman çalışmaz.)
(Valorantta ya da başka bir oyunda çalışmamakta sadece League of Legends için)
Hwid vs. değiştirmiyor riot'un log dökümanlarını ve klasörlerini temizleyerek makinenizi algılanmasını engelliyor.

Sebepsiz yere ban yiyorum diyenler öncelikle sebebini açıklamama izin verin , Riot gözünü karartmış olacak ki lol için de makine banı uygulamasını getirdi oyuna giriyorsunuz bir kaç maç atıyorsunuz belki 1.5 hafta kadar ilerliyorsunuz sonra ban yiyorsunuz hem de hile açmadan bunun sebebi daha önce açıp yakalanmış olmanız riot artık kayıt alıyor 3.parti programdan ban yediğinizde bilgisayarınızda oluşturduğu dökümanlardan bilgi sahibi olarak giriş yaptığınızda gerekli cezai işlemi uyguluyor bir kere yemiş olmanız yeterli hiç açmasanız bile devamında sürekli olarak yiyeceksiniz bu durumun önüne geçebilmek adına kayıtları silme methodu paylaşmıştım ve alıntı denilerek silinmişti şimdi videolu olarak anlatıyorum kusura bakmayın yazılı anlatım yok riskli tekrar silinmesin istiyorum boş yere ek olarak bu videodaki adımları yapmaya üşenenler için bir program da yazdım gerekli adımları sizin yerinize yaparak direkt işlemleri tamamlayıp Clienti da açıyor ban yemiyorsanız yapmanıza gerek yok ama her halükarda garantiye almak istiyorum diyorsanız yine kullanmanızı tavsiye ederim

:video:

:indir:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Source (programda bilgisayarınıza vs. zarar verme amacım yok sebebini bilmediğim bir şekilde virüs buldu güvenilirlik ve zararsız olduğunu gösterme amacıyla direkt kaynağı bırakıyorum düzenlenebilir , çalınabilir önemi yok sadece sebepsiz yere ban yemenizi istemem):
Henüz ban yemedim fakat, olurda yersek. ( Allah korusun ) Faydalı paylaşım teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...