League of Legends Sürekli ban yemeyi engelleme - Makine banı silme - Flag kaldırma (Videolu anlatım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
lol de makine banı olduğunu bilmiyordum, ilerde böyle bir sorun yaşarsam ilk geleceğim yer bu konu olacak. Teşekkürler eline sağlık.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Denedim dostum ama yine ban yedim :)
Post automatically merged:

Emeğine karşılık eline sağlık kardeşim

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bu her oyunda script için yapılması gerekenler değil mi? kostüm hilesi falan kullanınca gerek var mı böyle config temizlemelere?

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Denedim ama yine ban atıyor

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bunun için oto uygulama yapılmış kontrol edebilirsiniz

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
:not:

Çalışıyor (riot ban yöntemini değiştirip hwid ekran kartı vb. bir sisteme dönüştürürse valorant gibi o zaman çalışmaz.)
(Valorantta ya da başka bir oyunda çalışmamakta sadece League of Legends için)
Hwid vs. değiştirmiyor riot'un log dökümanlarını ve klasörlerini temizleyerek makinenizi algılanmasını engelliyor.

Sebepsiz yere ban yiyorum diyenler öncelikle sebebini açıklamama izin verin , Riot gözünü karartmış olacak ki lol için de makine banı uygulamasını getirdi oyuna giriyorsunuz bir kaç maç atıyorsunuz belki 1.5 hafta kadar ilerliyorsunuz sonra ban yiyorsunuz hem de hile açmadan bunun sebebi daha önce açıp yakalanmış olmanız riot artık kayıt alıyor 3.parti programdan ban yediğinizde bilgisayarınızda oluşturduğu dökümanlardan bilgi sahibi olarak giriş yaptığınızda gerekli cezai işlemi uyguluyor bir kere yemiş olmanız yeterli hiç açmasanız bile devamında sürekli olarak yiyeceksiniz bu durumun önüne geçebilmek adına kayıtları silme methodu paylaşmıştım ve alıntı denilerek silinmişti şimdi videolu olarak anlatıyorum kusura bakmayın yazılı anlatım yok riskli tekrar silinmesin istiyorum boş yere ek olarak bu videodaki adımları yapmaya üşenenler için bir program da yazdım gerekli adımları sizin yerinize yaparak direkt işlemleri tamamlayıp Clienti da açıyor ban yemiyorsanız yapmanıza gerek yok ama her halükarda garantiye almak istiyorum diyorsanız yine kullanmanızı tavsiye ederim

:video:

:indir:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Source (programda bilgisayarınıza vs. zarar verme amacım yok sebebini bilmediğim bir şekilde virüs buldu güvenilirlik ve zararsız olduğunu gösterme amacıyla direkt kaynağı bırakıyorum düzenlenebilir , çalınabilir önemi yok sadece sebepsiz yere ban yemenizi istemem):
hocam ocak ayında paylaşmışsınız bu yöntem hala çalışıyor mu acaba

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kardeşim dikkatli kullanman lakzım yoksa kalıcı ban hatta ıp banı atıyor tamamen gidebiliir yani pc

Banlı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
tüm hileler için mi geçerli

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Banlı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
ya ne alaka birader git başka postta yorum kas hadi kardeşim hadi..

hayır ne yazık ki bu bir spoofer değil sadece League of Legends oyununda geçerli , lol client'ın bıraktığı log ve makineyi işaretleme dökümanlarını siliyor
ben zaten loldeki tüm hileleri için çalışıyor mu demek istemiştim

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
teşekkürler güzel video

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...