reis benimki lanelere gitmiyo nasıl çözdünha pardon o zaman Geçici çözüm olarak oyun başlayıncı 1 kez bile space basmayın demişler
w yu göstergeyle kullan de tıkla w ye sonra shifte basılı tutarak mid dışında bi koridoru işaretlereis benimki lanelere gitmiyo nasıl çözdün
it's working, i have been using it but on pvp games if u hold space ever once u're teleporting to blue side foutain even if u will hold shift+w without space, so don't hit space![]()
dostum öncekindede kendim yapmadığımı belirttim zaten kodla pek ilgilendiğim söylenmez genelde lua ile uğraşıyorum ufak tefek okadar oda csgo daki hile apisi içinKodu kendin yazmissin gibi niye paylasiyorsun dostum. Asil sahibine credit versene Credits : @Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
önceki konumda belirttim kendim yapmadığımı zaten bunuda ben yapmadım anlamıyorum dostum millet yararlansın diye burada paylaştım kodu kendim yazsam belirtirdim anlama kıtlığı var sizde niye bu kadar duyar kasıyonuz anlamıyorumSiz istediniz bende paylaşmış cart curt dedikten sonra bütün konu içeriğini uc den çekmesi beni bitirdi inasan bi credits ekler![]()