League of Legends Thread Stopping: ....... Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Merhabalar League of Legends Script indirdim oyunu başlatmadan önce scripti açıyorum ama thread stopping: 4030 gibi sayılı hatalar veriyor adclock yok virüs programlarını kapıyorum ama hiç bir şekilde oyun içinde hile aktif olmuyor 2. sayfa açılcağını söylüyorlar ama olmuyor nedeni nedir çözmeme yardımcı olucak varmı.

ERROR PROBLEM FIXER
Support
Ödüller
20
Sosyal
7 HİZMET YILI
use game on window mode then inject when u enter the room then u see menu to press shift key ok

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
dostum sitedeki hileyi kullanma videosu varsa onu izleytip adım adım yaparak kullanabilirsin hileyi...

Üye
5 HİZMET YILI
dostum sitedeki hileyi kullanma videosu varsa onu izleytip adım adım yaparak kullanabilirsin hileyi...
Videoyu izleyerek yaptım zaten videoda adamda 2. kod satırı çıkyıyor bende çıkmıyor 2 3 deneme öncesinde çıktı ama ekranda kalmadı direk kapandı

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
dostum güvenlik duvarını ve antivirüs programını kapatıp denemeni öneririm çünkü bunlar çoğu hileyi virüs olarak algılayıp engelleyebiliyor...

Üye
5 HİZMET YILI
Hileyi başlattığımda 2. komut satırı açılıp saniyesinde geri kapanıyor ekranda durmuyor ve oyun içinde aktif olmuyor
Arkadaşlar Hile açıldı bilgisayarımdaki tüm visual programlarını sildim sitenin verdiği yerden tekrar indirdim açıldı yardım etmeye çalışlanlara teşekkür ederim

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...