League of Legends Tier List (Tüm Şampiyonlar)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
İçinde tüm şampiyonları barındıran kimi Space basarak kazanabileceğiniz kimi ise oyunu takip edip sabırlı oynayarak kazanabileceğiniz şampiyonları ve daha fazlasını içeriyor :)
my-image.jpg

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
çok teşekkürler böylece karakter denemek isteyenler buraya bakarak deneyebilir :) iyi çalışma olmuş :)

Ainz Ooal Gown
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Sett kombinasyonu çok iyi değil.

вσяη тσ ∂ιє
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
öncelikle paylaşım için teşekkür ederim. elise örümcek ve insan formu arasında otomatik geçiş yapıyor mu ? ve insan formunda zıplama skillini nasıl kullanıyor ? bence zed space to win değil çünkü zedi iyi bilen birisi scriptten çok daha iyi oynar space to win diyemeyiz :) yuumi otomatik olarak şampiyonun içinden çıkıp kalkan alıp tekrar girioy rmu ? ve yuumi ile q attığımızda spaceye bassak da mouseyi takip etmiyor mu ? ayrıca siviri space to wine koyabiliriz diye düşünüyorum sayesinde tr 50~ kadar kastım. güzel bir konu üzerinde çalışarak geliştirilebilir. herkese iyi forumlar :):gelisirabii::kaybear:
edit1: ayrıca zoede bilek isteneceğini düşünmüyorum sadece minyona otomatik q atmıyor pozisyon aldıktan sonra oyun taşır sadece önünde minyon olmasın yeter.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bence Yuumi oynarken oyunu takip etmek lazım yinede eline sağlık

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Çok iyi ya bunu kesinlikle kullanıcam

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
knk morganayı sürekli en sona atıyonuz fıstık gibi scde

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bence zed oynaması bilen oynamalıdır yoksa maçı kazanmak doğru olamaz diye düşünüyorum arkadaşlar.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
öncelikle paylaşım için teşekkür ederim. elise örümcek ve insan formu arasında otomatik geçiş yapıyor mu ? ve insan formunda zıplama skillini nasıl kullanıyor ? bence zed space to win değil çünkü zedi iyi bilen birisi scriptten çok daha iyi oynar space to win diyemeyiz :) yuumi otomatik olarak şampiyonun içinden çıkıp kalkan alıp tekrar girioy rmu ? ve yuumi ile q attığımızda spaceye bassak da mouseyi takip etmiyor mu ? ayrıca siviri space to wine koyabiliriz diye düşünüyorum sayesinde tr 50~ kadar kastım. güzel bir konu üzerinde çalışarak geliştirilebilir. herkese iyi forumlar :):gelisirabii::kaybear:
edit1: ayrıca zoede bilek isteneceğini düşünmüyorum sadece minyona otomatik q atmıyor pozisyon aldıktan sonra oyun taşır sadece önünde minyon olmasın yeter.
Zoe'de önce Q sonra E atıyor O yüzden combosu atılmıyor
Zed ayarlarını düzgün yaparsan first blood garantili Q kaçırmıyor.
Elise Bazen kendin değiştirmen gerekebiliyor.
Sivir meta bir şampiyon değil güçsüz bir pick hatta en işlevsizlerde nadiren kasılır.
Post automatically merged:

bence zed oynaması bilen oynamalıdır yoksa maçı kazanmak doğru olamaz diye düşünüyorum arkadaşlar.
Zed ayarları eklemeyi düşünüyorum.

knk morganayı sürekli en sona atıyonuz fıstık gibi scde
Bende yazılar farklı

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Zoe'de önce Q sonra E atıyor O yüzden combosu atılmıyor
Zed ayarlarını düzgün yaparsan first blood garantili Q kaçırmıyor.
Elise Bazen kendin değiştirmen gerekebiliyor.
Sivir meta bir şampiyon değil güçsüz bir pick hatta en işlevsizlerde nadiren kasılır.

Zed ayarları eklemeyi düşünüyorum.

Bende yazılar farklı
zed ayarları kolay kankki w yu attıktan sonra e q tutturursan düz vuruş yaparsan güzel hasar çıkartabilirsin
tabi gölgeleri nereye atacağında önemli
ilk W atıp geriye veya çalıya ulti basıp W ye döndükten sonra E Q yapabilirsniz

seni benden daha iyi tanıyorum
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Trisi alıyorum be adamların kafasına bombayı bırakıyorum çok iyi oluyor tris denemeyen denesin tavsiye

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
güzel bilgi kardeşim elinize sağlık. Konuyla alakasız ama sc demişken çalışıyormu şuan? güncel gözüküyor sitede ama bende çalışmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...