Zoe'de önce Q sonra E atıyor O yüzden combosu atılmıyoröncelikle paylaşım için teşekkür ederim. elise örümcek ve insan formu arasında otomatik geçiş yapıyor mu ? ve insan formunda zıplama skillini nasıl kullanıyor ? bence zed space to win değil çünkü zedi iyi bilen birisi scriptten çok daha iyi oynar space to win diyemeyizyuumi otomatik olarak şampiyonun içinden çıkıp kalkan alıp tekrar girioy rmu ? ve yuumi ile q attığımızda spaceye bassak da mouseyi takip etmiyor mu ? ayrıca siviri space to wine koyabiliriz diye düşünüyorum sayesinde tr 50~ kadar kastım. güzel bir konu üzerinde çalışarak geliştirilebilir. herkese iyi forumlar
:gelisirabii:
edit1: ayrıca zoede bilek isteneceğini düşünmüyorum sadece minyona otomatik q atmıyor pozisyon aldıktan sonra oyun taşır sadece önünde minyon olmasın yeter.
Zed ayarları eklemeyi düşünüyorum.bence zed oynaması bilen oynamalıdır yoksa maçı kazanmak doğru olamaz diye düşünüyorum arkadaşlar.
Bende yazılar farklıknk morganayı sürekli en sona atıyonuz fıstık gibi scde
zed ayarları kolay kankki w yu attıktan sonra e q tutturursan düz vuruş yaparsan güzel hasar çıkartabilirsinZoe'de önce Q sonra E atıyor O yüzden combosu atılmıyor
Zed ayarlarını düzgün yaparsan first blood garantili Q kaçırmıyor.
Elise Bazen kendin değiştirmen gerekebiliyor.
Sivir meta bir şampiyon değil güçsüz bir pick hatta en işlevsizlerde nadiren kasılır.
Post automatically merged:
Zed ayarları eklemeyi düşünüyorum.
Post automatically merged:
Bende yazılar farklı
tristina kombosu nelerdir hiç oynamadım bilgilendirir misin ?Trisi alıyorum be adamların kafasına bombayı bırakıyorum çok iyi oluyor tris denemeyen denesin tavsiye
e-w-q-e-e-r-e-q-e-q-r-q-q-w-w-w kombosu bu kankatristina kombosu nelerdir hiç oynamadım bilgilendirir misin ?