League of Legends Ustalık Hesap Çekilişi! [1.05.2020] (AÇIKLANDI!)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
saazp
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
League of Legends Master Şuan aktifsizlikten diamond 1 e kadar düştü. ustalık ifadesi vardır.
Çekiliş süresi 10 Gün Hesap smurf fresh acc hero ile kostüm pek beklemeyin 2 adet adc kostümü vardır pugmaw 2 adet renk paketi açıktır. Çekiliş yapmamın Sebebi şu şekilde : hesabı satamıyorum 120 ye bile alıcısı çıkmıyor malesef aktifsizlikten düşücek oynamadıgım için solo q kasıyorum şuanda bu hesabıda siz değerli kardeşlerim abilerime çekiliş niyetiyle vermek istedim şimdiden çıkan kişiye hayırlı uğurlu olsun.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Çekilişe katılmak için yapmanız gerekenler -

- 1 Kere Katılıyorum Yazmak. ( Spam atmayın )
- Bu konuyu beğenmek.
Kriterleri yapmayanlar çekiliş sonucunda bakılıcaktır yapmadıysa çekiliş tekrarlanacaktır.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Çekiliş Başlangıç Tarihi : 1.05.2020
Çekiliş Bitiş Tarihi : 15.05.2020 Çekiliş kötü sebeplerden dolayı ertelenmiştir.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:resim:
Çekilişte Verilecek Hesap
asfsafsaf.JPG

Hesabın Özelliklerini üsttede belirttim hero adc herolarından başka hero yok hesap fresh bir hesap mastera kadar gördü aktifsizlikten düştü.
Şimdiden Katılan Herkese Başarılar Dilerim.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Çekilişi Kazanan talihli : asadsad.JPG 12421421214.JPG
Çekilişi Kazanan arkadaş bana özelden ulaş ulaşmadığı halde çekilişi tekrardan çekiceğiz.

Son düzenleme:
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır.
Griffin Premium
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Katılıyorum

Bazı Şeylerden vazgeçmiş Durumda
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Katılıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Katılıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...